کندوجها سازههای سادهای بودند که عمدتاً با چوب و حلب ساخته میشدند.
شالیکاران پس از دروی برنج با دستهبندی شالیهای درو شده آن را برای خشککردن در درون کندوج میآویختند و سپس خرمن میکردند.
کندوج، واژهای در زبان تالشی است که با نامهای دیگر محلی در گویش گیلکی کوندوج، کوندیج، کوروج، کوتی و کوتاه در گیلان و غرب مازندران از آن نامبرده میشود.
کندوج عابدینی در موزه میراث روستایی گیلان، قدیمیترین و بزرگترین کندوج ایران است.
منبع خبر "
فرارو" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.