غربالگری سنجش یادگیری نوآموزان از سال ۱۴۰۰ انجام می‌شود

ایرنا دوشنبه 18 اسفند 1399 - 14:40
شهرکرد -ایرنا- معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس آموزش و پرورش استثنایی کشور با اشاره به اهمیت بحث سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان گفت: غربالگری سنجش یادگیری نوآموزان همزمان با سنجش سلامت جسمانی آنها از سال ۱۴۰۰اجرایی می‌شود.
غربالگری سنجش یادگیری نوآموزان از سال ۱۴۰۰ انجام می‌شود

سید جواد حسینی روز دوشنبه در جلسه شورای معاونان آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری و همچنین مدیران آموزش و پرورش استثنایی استان به صورت ویدئوکنفرانس افزود:در این طرح علاوه بر سنجش سلامت جسمانی نوآموزان با دریافت ۲ آزمون، یادگیری آنها نیز شناسایی و بررسی می‌شود.

وی از فعال شدن کارگروه غربالگری و مداخله بهنگام نوآموزان در معرض مشکلات ویژه یادگیری در سطح کشور خبر داد و گفت: با شناسایی زود هنگام مشکلات یادگیری به‌وسیله تلفیق، ارزیابی و مداخله بهنگام از بروز مشکلات یادگیری اساسی در دانش‌آموزان پیشگیری می‌شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: مداخله به هنگام پیرامون مشکلات ویژه یادگیری یک ضرورت در جامعه است و هم‌اکنون پذیرش کسانی که مشکلات ویژه یادگیری دارند، مداخله منفعلانه است.

وی به فعالیت ۷۷۵ مرکز مشکلات ویژه یادگیری در سطح کشور اشاره کرد و گفت: برای هر مرکز سالانه ۲۰ میلیون ریال سرانه واریز می‌شود.

حسینی افزود: در پایگاه‌های سنجش سلامت نوآموزان که با فعالیت ۲۰ هزار نفر نیرو به مدت سه تا چهار ماه انجام می‌شود، سنجش میزان یادگیری نیز اجرا شود.

به گفته وی، ۶ درصد دانش‌آموزان  کشور دیرآموز هستند و که باید علاوه بر دریافت آموزش یادگیری، باید در معرض آموزش حرفه‌ای از طریق مراکز مشاوره یادگیری قرار گیرند.

حسینی افزود: هم اکنون پنج هزار مربی حرفه‌ای با آموزش و پرورش استثنایی کشور فعالیت دارند.

وی با اشاره به اینکه در نظام آموزشی دانش‌آموزان با نیازهای خاص۲ دوره حرفه‌ای و پیش‌حرفه‌ای فعال است، گفت:هم‌اکنون۲ هزار دانش‌آموز زیر ۲ سال در مراکز آموزش و پرورش استثنایی کشور زیرپوشش آموزش قرار دارند.

رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور به اجرای طرح جام، طرح دبیرخانه مشارکتی، طرح ۱۰۰ مدرسه ۱۰۰ دبیرخانه در سطح کشور اشاره کرد و گفت: در طرح ۱۰۰ مدرسه ۱۰۰ دبیرخانه در هر استان پنج تا ۱۰ مدرسه با ۱۰ دستگاه اجرایی تفاهم‌نامه امضاء می‌کنند و مدارس منتخب به عنوان دبیرخانه با همه مدارس استثنایی استان پیوند داده خواهند شد.

وی اظهار داشت: این طرح‌ها با هدف توسعه مشارکت‌ها، تمرکززدایی و افزایش مشارکت اولیاء در نظام تعلیم و تربیت اجرا می‌شود.

به گزارش ایرنا،۲هزار و۸۴۰ دانش‌آموز با نیازهای خاص در استان وجود دارد که یک‌هزار و ۲۶۰ دانش‌آموز نیازمند کمک‌های ویژه هستند و در مدارس استثنایی چهارمحال و بختیاری مشغول تحصیل هستند.

منبع خبر "ایرنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.