برداشت خیار چنبر از مزارع شهرستان کارون

خبرگزاری ایسنا سه شنبه 30 مرداد 1403 - 14:03

خیارچنبر محصولی بومی است که عموما به صورت میانه‌کاری توسط کشاورزان خوزستانی از اوایل خردادماه کشت و پایان مرداد یا ابتدای شهریور برداشت می‌شود و این محصول به مصرف بازار داخل کشور می‌رسد. در شهرستان کارون که یکی از قطب‌های اصلی تولید خرما در استان خوزستان محسوب می‌شود، نخلداران مانند هر سال، در باغات نخل خود، خیار چنبر را به عنوان میانه‌کاری کشت می‌کنند؛ بر اساس تحقیقات صورت گرفته، کشت خیار چنبر در مزرعه باعث از بین رفتن فلزات سنگین شده و حتی بافت خاک را تصفیه می‌کند.

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.