به گزارش رکنا، طرز تهیه رنگارنگ به شرح زیر است.
شکر سه چهارم پیمانه
کره ۵۰ گرم
خامه صبحانه ۱۵۰ گرم
آرد یک پیمانه
روغن مایع یک دوم پیمانه
پودر قند یک دوم پیمانه
وانیل ۱/۴ قاشق خوری
نون میکادو ۴ ورق
در حین کاراملی شدن هم نزنید. در آخر وقتی کامل شکر آب شد هم بزنید و بعد کره نرم شده را اضافه کنید.
به مدت ۱۵ دقیقه تفت بدهید تا خامی آرد گرفته شود.
خامه را بن ماری و بعد اضافه کنید.
سس کارامل و کرم ویفر باید ولرم باشد. اگر داغ باشد نان را نرم می کند و اگر سرد باشد نمی توانید روی نان پخشش کنید. حتما به این نکته دقت کنید.
یک جسم سنگین بگذارید رویش و بگذارید بماند تا کاملا منسجم شود.
نوش جان