افزایش خطر مرگ زودهنگام با خوردن نان سفید

صدا و سیما دوشنبه 18 اسفند 1399 - 18:06
اگر می‌خواهید بیش‌تر عمر کنید مصرف غلات تصفیه شده را کاهش دهید.
افرادی که بیش از هفت بخش و وعده غلات تصفیه شده در روز مصرف می‌کنند، ۳۳ درصد بیش از سایرین در معرض ابتلا به عارضه قلبی و ۴۷ درصد بیش‌تر در معرض خطر ابتلا به سکته و مرگ زودهنگام قرار دارند.
 به گزارش گروه وب گردی خبرگزاری صدا و سیما، نتایج پژوهشی تازه نشان می‌دهد که مصرف بیش از هفت بخش و وعده غلات تصفیه شده خطر مرگ زودرس را به میزان ۲۷ درصد افزایش می‌دهد. غلات تصفیه شده نان سفید و ماکارونی را شامل می‌شوند که در فرایند درست شدن آن فیبر حذف می‌شود.
 
پژوهشگران با بررسی رژیم غذایی ۱۳۷.۱۳۰ نفر در ۲۱ کشور جهان به این نتیجه دست یافته‌اند و مشخص شده افرادی که بیش از هفت بخش و وعده غلات تصفیه شده در روز مصرف می‌کنند، ۳۳ درصد بیش از سایرین در معرض ابتلا به عارضه قلبی و ۴۷ درصد بیش‌تر در معرض خطر ابتلا به سکته و مرگ زودهنگام قرار دارند. علت این موضوع حدف فیبر از غلات تصفیه شده است که سبب افزایش سریع قند خون افراد در زمان مصرف می‌شود.
افزایش خطر مرگ زودهنگام با خوردن نان سفید
پژوهشگران پیشنهاد می‌کنند به جای غلات تصفیه شده از جایگزین‌هایی، چون برنج قهوه‌ای استفاده شود. پژوهشگران دانشگاه "سایمون فریزر" کانادا این پژوهش را انجام داده‌اند.

منبع خبر "صدا و سیما" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.