کارگاه روایتگری راویان دفاع مقدس در استان مرکزی برگزار شد

خبرگزاری تسنیم سه شنبه 19 اسفند 1399 - 18:51
گروه استان‌ها-مسئول مرکز حفظ آثار سپاه روح‌الله استان مرکزی گفت: نهضت روایتگری یکی از روش‌های بهره‌برداری از گنج دفاع مقدس است که با توجه به اهمیت این کار و ضرورت اثرگذاری آن، آموزش تخصصی راویان از اهمیت بالایی برخوردار است.

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از  زرندیه ، سیدجواد محمدی عصر امروز در حاشیه دوره روایتگری کشوری راویان دفاع مقدس به میزبانی شهرستان زرندیه در جمع خبرنگاران با اشاره به ضرورت جلوگیری از تحریف فرهنگ دفاع مقدس اظهار داشت: یکی از ضرورت‌های مهم امروز در حوزه دفاع مقدس جلوگیری از تحریف و تلاش برای زنده ماندن این فرهنگ ارزشی است که همه در قبال این مهم مسئول هستیم و باید به درستی نقش خود را ایفا کنیم.

وی افزود: بیانات مقام معظم رهبری در روز 31 شهریور امسال فصل جدیدی از کار در حوزه دفاع مقدس را برای متولیان آغاز کرد و مهم‌ترین بعد بیانات ایشان جلوگیری از تحریف دفاع مقدس است که باید برنامه‌های راهبردی در این خصوص تدوین و عملیاتی شود.

مسئول مرکز حفظ آثار سپاه روح‌الله استان مرکزی تصریح کرد: در کنار سایر فعالیت‌هایی که در حوزه دفاع مقدس برای زنده نگه داشتن این فرهنگ ارزشمند انجام می‌شود، نهضت روایتگری از اقدامات مهم و اثرگذار است و راویان دفاع مقدس نقش مهم و اثرگذاری در این خصوص برعهده دارند.

محمدی بیان کرد: روایتگری از حماسه‌های ایجادشده در تاریخ اسلام همواره توانسته نقش موثری در انتقال و زنده نگه داشتن آن حماسه ایفا کند که نمونه بارز آن حضرت زینب(س) است که با روایت حماسی خود از واقعه عاشورا توانستند در زنده نگه داشتن مکتب حسینی نقش مهمی ایفا کنند.

وی ادامه داد: در انقلاب اسلامی نیز روایتگری نقش مهم و اثرگذاری در طول تاریخ انقلاب داشته و یکی از حماسه‌های ایجادشده مقطع دفاع مقدس است که در همه ابعاد حرف‌های زیادی برای گفتن دارد.

مسئول مرکز حفظ آثار سپاه روح‌الله استان مرکزی عنوان کرد: دفاع مقدس همچون گنجی عظیم باید برای نسل جوان به خوبی قابل استفاده قرار گیرد که یکی از ضرورت‌های مهم، انتقال درست آن است و اگر راهیان نور را همچون فناوری عظیم در نظر بگیریم باید روش‌های استفاده از این فناوری را هم به درستی مورد توجه قرار دهیم و بیاموزیم.

محمدی افزود: نهضت روایتگری یکی از روش‌های بهره‌برداری از گنج دفاع مقدس است که با توجه به اهمیت این کار و ضرورت اثرگذاری آن آموزش تخصصی راویان از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی تصریح کرد: کارگاه روایتگری راویان دفاع مقدس در طی 4 روز با حضور اساتید برجسته و فرماندهان ارشد دفاع مقدس به میزبانی شهرستان زرندیه برگزار شد که در این دوره بیش از 40 نفر از استان مرکزی شرکت کردند و با رعایت دقیق دستورالعمل‌های بهداشتی کارگاه آموزشی را گذراندند.

مسئول مرکز حفظ آثار سپاه روح‌الله استان مرکزی خاطرنشان کرد: امروز مراسم اختتامیه این دوره آموزشی با حضور یادگار هشت سال دفاع مقدس سردار "حاج علی فضلی" برگزار شد که با توجه به تجربه‌های ارزشمند این رزمنده شرکت‌کنندگان از حضور این فرمانده دفاع مقدس و همرزمان شهدا بسیار بهره بردند.

انتهای پیام/ز

منبع خبر "خبرگزاری تسنیم" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.