آموزش پیچاق قیمه از غذاهای محلی اردبیل + فیلم

رکنا یکشنبه 25 شهریور 1403 - 08:22
رکنا: پیچاق قیمه خوشمزه ترین غذایی بود که تو شهر اردبیل خوردم؛ حتما یکبار درستش کنید.
آموزش پیچاق قیمه از غذاهای محلی اردبیل + فیلم

به گزارش رکنا، طرز تهیه پیچاق قیمه به شرح فیلم است.

مواد لازم:

گوشت گوسفندی خرد شده:۳۰۰ گرم

پیاز:۳ عدد خلالی

خلال بادوم: نصف پیمانه

تخم مرغ

برگ بو: ۱ عدد

ادویه ها: نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، (ادویه کاری ام اگه خواستین میتونید به گوشت اضافه کنید)

چوب دارچین

پیاز برای پخت گوشت: ۱ عدد خلالی

رب:۱ ق غ

آبلیمو: ۱ الی ۲ ق غ

زعفرون

آخر سر که زرده تخم مرغ رو اضافه کردین حرارت رو کم کنید. درش رو بذارین که زرده کامل بخارپز بشه و خورشتم قشنگ جا افتاده بشه.

منبع خبر "رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.