رکنا: پیچاق قیمه خوشمزه ترین غذایی بود که تو شهر اردبیل خوردم؛ حتما یکبار درستش کنید.
به گزارش رکنا، طرز تهیه پیچاق قیمه به شرح فیلم است.
مواد لازم:
گوشت گوسفندی خرد شده:۳۰۰ گرم
پیاز:۳ عدد خلالی
خلال بادوم: نصف پیمانه
تخم مرغ
برگ بو: ۱ عدد
ادویه ها: نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، (ادویه کاری ام اگه خواستین میتونید به گوشت اضافه کنید)
چوب دارچین
پیاز برای پخت گوشت: ۱ عدد خلالی
رب:۱ ق غ
آبلیمو: ۱ الی ۲ ق غ
زعفرون
آخر سر که زرده تخم مرغ رو اضافه کردین حرارت رو کم کنید. درش رو بذارین که زرده کامل بخارپز بشه و خورشتم قشنگ جا افتاده بشه.
منبع خبر "
رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.