طرز تهیه سرکه رز، بهترین طعم برای افراد خوش خوراک

باشگاه خبرنگاران چهارشنبه 20 اسفند 1399 - 03:18
در گزارش زیر طرز تهیه سرکه رز را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سرکه رز طعم بی نظیری به سالاد و سایر غذا‌ها می‌دهد. هم درست کردنش راحت بوده و هم بهترین هدیه به افراد خوش خوراک است.

مواد لازم::

گلبرگ رز ارگانیک و عاری از سموم ۱ پیمانه:: سرکه سفید ۴ پیمانه

طرز تهیه:

گلبرگ‌های رز را به آرامی با آب جاری بشویید.

بگذارید خشک شوند. می‌توانید آن‌ها را روی کاغذ روغنی، حوله یا دستمال سفره قرار دهید.

گلبرگ‌ها را داخل شیشه قرار داده و با سرکه پر کنید.

در شیشه را محکم ببندید.

شیشه را به مدت یک ماه در آفتاب قرار دهید.

استفاده کنید. می‌توانید در سالاد‌ها و هر غذای دیگری که سرکه لازم دارد، از آن لذت ببرید.


ییشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از رمز و راز ترد شدن کتلت و فیله مرغ سوخاری خوشمزه در منزل تا ژله رولی ویترینی + تصاویر


نکات و هشدار‌ها - بعضی مصارف غیر آشپزی از سرکه رز:

- می‌توانید مقداری به آب لباسشویی اضافه کنید تا لباس‌ها معطر شوند. برای نرمی و معطر شدن حوله‌ها هم می‌توانید مقداری سرکه رز به هنگام شستشو اضافه کنید.


- یک دستمال را در سرکه رز خیس کرده و به پیشانی خود بمالید تا سردرد را برطرف کند.


- سرکه رز را داخل بطری اسپری ریخته و به توالت و حمام اسپری کنید تا خوشبو شوند.

منبع:  دلگرم

انتهای پیام/

منبع خبر "باشگاه خبرنگاران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.