طرز تهیه سالاد کارپور با نان مخصوص؛ یک سالاد متفاوت و خوشمزه

باشگاه خبرنگاران چهارشنبه 20 اسفند 1399 - 04:34
در گزارش زیر طرز تهیه سالاد کارپور را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم  دستور تهیه سالاد کارپور را به شما آموزش می دهیم.  

مواد لازم:
▪ سیب زمینی پخته و نگینی شده= ۲۵۰ گرم
▪ تخم مرغ پخته و رنده شده= ۱ عدد
▪ پیازچه ساطوری شده= ۴/۱ پیمانه
▪ خیار شور نگینی =: ۱ پیمانه
▪ سس مایونز = ۱ پیمانه
▪ فلفل = به میزان کافی

 مواد نان سالاد:
▪ آرد گندم= ۲ پیمانه
▪ شکر= ۱ق غ + ۱ ق چ
▪ تخم مرغ= ۲ عدد
▪ کره =۵۰ گرم
▪ آب ولرم= ۴/۱ پیمانه
▪ خمیر مایه= ۱ ق م
▪ خامه+زرده تخم مرغ زده شده


ییشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از رمز و راز ترد شدن کتلت و فیله مرغ سوخاری خوشمزه در منزل تا ژله رولی ویترینی + تصاویر



طرز تهیه:
مواد سالاد را با هم مخلوت کرده و می‌گذاریم تا مواد کاملا به خورد هم رود. آب ولرم+ ۱ ق چ شکر+ خمیر مایه را با هم مخلوط کرده و میگذاریم تا عمل آید.

در ظرف دیگر آرد+۱ق غ شکر+۸/۱ ق نمک را ریخته. تخم مرغ‌ها را با چنگال زده به مواد اضافه می‌کنیم.  خمیر مایه عمل آمده و کره نرم شده را اضافه کرده وحدود ۵ دقیقه خمیر را ورز می‌دهیم. خمیر ۱ ساعت استراحت کند. بعد از خمیر اندازه یک نارنگی برمیداریمو گرد میکنیم و داخل قالب کیک یزدی می‌گذاریم.

از خمیر به اندازه یک گردوی کوچک بر می‌داریم و روی خمیر قبلی می‌گذاریم و با یک خلال یک سوراخ از سر تا کف خمیر ایجاد میکنیم. روی آن را خامه و زرده میمالیم و در فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه قرار می‌دهیم. بعد از پخت کلاهک نان را بریده و داخل نان را با سالاد پر میکمیم و کلاهک را روی آن می‌گذاریم.

منبع: دلگرم

انتهای پیام/

منبع خبر "باشگاه خبرنگاران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.