شاخص‌های تعیین بودجه در اختیار استان نیست/در استان مرکزی نقطه قرمز کرونایی نداریم

خبرگزاری ایسنا چهارشنبه 19 آذر 1399 - 12:52
استاندار مرکزی گفت: شاخص های اقتصادی و تعیین بودجه در اختیار استان نیست و استان مرکزی حداقل طی 15 سال اخیر در رتبه 23 برای دریافت بودجه قرار دارد.
شاخص‌های تعیین بودجه در اختیار استان نیست/در استان مرکزی نقطه قرمز کرونایی نداریم

سید علی آقازاده نوزدهم آذرماه در جلسه شورای اداری استان با گرامیداشت یاد شهید محسن فخری زاده، افزود: تاسف بارتر از حادثه شهادت این بود که عده ای عامدانه و جاهلانه شهادت این شهید را براساس تفکرات و جناح های سیاسی به مسائل دیگری گره زدند و در برخی مواقع این حادثه را به ضعف جمهوری اسلامی ربط دادند که حرکتی بد و سخیف و مستوجب برخورد است.

وی با تاکید بر اینکه اقتدار امنیتی را نباید فدای مطامع سیاسی کرد چراکه امروز همه کشورها به اقتدار امنیتی اذعان دارند، تصریح کرد: دو هفته بسیار خوب را با همکاری مردم در بحث تشدید محدودیت های کرونایی داشتیم و حاصل این همکاری این شد که امروز در استان میزان تلفات، بستری و ابتلا به شدت نسبت به هفته پایانی آبانماه کاهش یافته است و خوشبختانه امروز در استان مرکزی نقطه قرمز نداریم.

استاندار مرکزی با قدردانی از همکاری مردم و اصناف و نیروی انتظامی، بسیج، قوه قضائیه، شورای تامین استان و ... افزود: روز گذشته ۶ نفر جان خود را در استان از دست دادند و قطعا با همین روند همکاری و اراده و عزم می توان تلفات را به صفر رساند و باید شرایط کنونی را حفظ کرد.

وی در خصوص آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان گفت: هنوز خطر در استان و کشور وجود دارد، با شناسایی به موقع، ورودی اثربخشی به موضوع انجام شد و فعلا هنوز در سطح تالاب بیماری را شاهدیم ولی خوشبختانه در بخش مرغداری صنعتی و خانگی مورد و گزارشی مشاهده نشده است و در کنترل این شرایط مردم و سازمانهای مردم نهاد نیز با محیط زیست و دامپزشکی همکاری موثری داشتند.

آقازاده تاکید کرد: ساکنان اطراف تالاب حتما مراقبت حیوانات خانگی خود باشند که به سمت تالاب میقان نروند چراکه ممکن است به عنوان مثال سگ گله به سمت تالاب برود و مبتلا شود هرچند که تا این لحظه مدیریت بسیار خوبی اعمال شده است و البته کنترل و دقت عمل طی دو ماه آینده بسیار مهم است.

وی با اشاره به پایین بودن رتبه بودجه استان که در چند روز اخیر مورد سوال قرار گرفته است، گفت: سهم بودجه استان از بودجه کشور در رتبه 23 قرار دارد که البته پایین است، شاخص های انتخاب هر استان برای دریافت بودجه توسط سازمان برنامه و بودجه ارزیابی می شود که براساس زیرساخت های استان، جاده، فضای بهداشتی، سرانه ها و ... تعیین می شود، خوشبختانه یا متاسفانه استان مرکزی در شاخص های مورد نظر سازمان رتبه بالایی دارد و به تبع آن بودجه کمتر تخصیص می یابد و بودجه به استان های محروم اختصاص می یابد.

آقازاده تصریح کرد: شاخص های اقتصادی و تعیین بودجه در اختیار استان نیست و استان مرکزی حداقل طی 15 سال اخیر در رتبه مذکور برای دریافت بودجه قرار دارد هرچند که در نهایت، بودجه در مجلس تصویب می شود و از نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی خواستار تلاش برای افزایش سهم استان هستیم و قطعا بیکار نمی نشینیم، هرچند که در چارچوب انتخاب شده ای قرار داریم که به نظر عادلانه می آید و باید تابع قانون باشیم.

وی در خصوص کمک های مومنانه به اقشار نیازمند استان گفت: تاکنون این کمک ها براساس برنامه هدفگذاری شده انجام گرفته و تا پایان سال پیگیر تهیه و توزیع 100 تا 200 هزار بسته هستیم، 15 هزار بسته در سفر مدیرعامل بنیاد علوی به استان دریافت شد و باقی براساس تلاش مجموعه استان محقق خواهد شد.

آقازاده با تاکید بر اینکه هر فردی با کار خود را به نحو احسن انجام دهد، گفت: ترک فعل قطعا پذیرفتنی نیست و اگر چنین شود اتفاقاتی مانند خوزستان رقم می خورد به همین دلیل همه مدیران باید وظایف خود را به نحو شایسته انجام دهد در غیر این صورت دستگاه قضایی ورود می کند.

استاندار مرکزی با بیان اینکه استانداری هستم که بیشترین سفر را به شهرستان ها دارم، افزود: مدیران هم باید چنین باشند و مستمرا به شهرستان ها سفر کنند و اگر مدیری بیش از یک ماه در شهرستانی حاضر نشده است رسما اعلام می شود و باید پاسخگو باشد.

مدیران تا پایان ساعت خدمت، باید فعال باشند

به گزارش ایسنا؛ معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی نیز بیان کرد: تامین امنیت دستگاه های اجرایی در حوزه سخت افزاری و نرم افزای یکی از وظایف مدیران ادارات است که برای تحقق این وظیفه باید با دستگاه های امنیتی و انتظامی همکاری داشته باشند و انتظار می رود ضوابط ابلاغی به مدیران جدی گرفته شود و نقش و همکاری خود با دستگاه های امنیتی و انتظامی را تعریف کنند.

بهروز اکرمی با اشاره به شیوع ویروس کرونا، اظهار کرد: این ویروس باعث تعطیلی های گاه و بیگاه و کاهش تعداد پرسنل ادارات شده است، این شرایط به هیچ عنوان نباید دلیلی باشد که وظیفه اداری کارمندان و پاسخگویی به اربابان رجوع معطل باقی بماند، چنین نباشد کار مردم ماه ها باقی بماند و مدیر، تعطیلی پرسنل را بهانه کند، این توجیهات به هیچ عنوان قابل پذیرش نیست.

وی با اشاره به گلایه فرمانداران از مدیران دستگاه های اجرایی استان، افزود: متاسفانه مدیران کمتر به شهرستان ها سفر می کنند در حالی که اصلا نیازی به دعوت از سوی فرماندار نیست، استان مرکزی استان بسیار بزرگی نیست و می توان راحت تردد کرد و باید مدیران حتما به حضور در شهرستان ها دقت کنند.

اکرمی با اشاره به تدوین عملکرد هشت ساله دولت که در مرحله تهیه است و دستگاه های اجرایی حتما باید جمع بندی لازم را داشته باشند، بیان کرد: یکی از شرایطی که کرونا به جامعه بشری تحمیل کرد انجام امور به شکل غیرحضوری است که البته نقص یا عیب محسوب نمی شود، به همین دلیل باید بحث دولت الکترونیک و خدمات غیرحضوری که یکی از مصوبات ستاد ملی و استانی مقابله با کروناست جدی گرفته شود.

معاون استاندار با تاکید بر اینکه همه ما باید تا لحظه ای که مسئولیت داریم، فعالیت کنیم، گفت: گفته می شود که برخی مدیران در سال پایانی دولت کمتر فعالیت دارند، قطعا در استان چنین نیست و باید با وجود همه مشکلات کنونی و سال پایانی دولت بیشتر از همیشه فعال باشیم.

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.