افزایش گرما، تبخیر سریع، غلظت آب، افزایش شوری و غلظت نمک در دریاچه مهارلو شیراز باعث رشد جلبکی به نام «دونالیلا سالینا» میشود. این جلبک مادهای از خود ترشح میکند که باعث قرمز یا صورتیشدن آب دریاچه مهارلو شیراز میشود. رنگ صورتی دریاچه مهارلو تا اواسط پاییز ادامه دارد و گردشگران را بسوی خود فرا میخواند.
منبع خبر "
فرارو" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.