افزایش بهره‌وری در برداشت پیاز با تغییر روش کشت آن در زنجان

خبرگزاری ایسنا شنبه 07 مهر 1403 - 09:58
مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی استان زنجان گفت: ۲۲۰۰ هکتار از اراضی زراعی استان به کشت محصول پیاز اختصاص یافته و کشاورزان از ابتدای مهرماه در حال برداشت محصول پیاز است.

مسیح‌اله محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به پیش‌بینی برداشت ۱۲۰ هزار تن پیاز از مزارع استان زنجان، اظهار کرد: ۲۲۰۰ هکتار از اراضی زراعی استان به کشت محصول پیاز اختصاص یافته و کشاورزان از ابتدای مهرماه در حال برداشت محصول پیاز هستند.

وی با بیان اینکه ارقام پیاز کشت شده در استان شامل زرگان، زرجان، مروارید، ارغوان، سوئیت اسپانیش، محلی طارم و سفید محلی است و متوسط عملکرد بالای ۵۴ تن در هکتار است، عنوان کرد: طی سال‌های اخیر کشت نشائی پیاز در مزارع استان در حال پیگیری و افزایش است و کشاورزان با استفاده از نشاء محصول اقدام به کشت مزارع خود می‌کنند که امیدواریم استفاده از این روش سرعت بهتر و بیشتری را بسته به شرایط کشت استان به خود بگیرد.

مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی استان زنجان ادامه داد: این اقدام موجب افزایش تولید در واحد سطح، کاهش هزینه‌های تولید از جمله کود، سم و صرفه جویی در میزان آب و کوتاه کردن زمان آبیاری می‌شود.

به گزارش ایسنا، کشت نشائی پیاز ۲۰۰ هکتار از اراضی زیرکشت زراعی استان را به خود اختصاص داده و با این روش میانگین عملکرد تولید به ۸۰ تن در هکتار افزایش خواهد یافت.

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.