به گزارش ایرنا، محمدعلی طالبی روز شنبه در کارگروه توسعه و اشتغال یزد افزود: تقویت و توسعه صنعت گردشگری و شرکتهای دانش بنیان به خاطر ظرفیتهای مناسبی که در استان وجود دارد موجب رونق و ایجاد تولید و اشتغال پایدار میشود.
وی به تواناییها و اقدامات بخش گردشگری و تشکیل و تقویت شرکتهای دانش بنیان در سالهای اخیر با همکاری مسوولان و همراهی بخشخصوصی و علاقهمندان در یزد اشاره کرد و ادامه داد: اقتصاد دانش بنیان و گردشگری ۲ محور مهم توسعه و راهگشایی بسیاری از مشکلات است .
این مسوول با بیان اینکه بخش زیادی از بیکاران را دانشآموختگان مراکز آموزش عالی تشکیل میدهد خاطرنشان کرد: با تقویت و توسعه و حمایت مادی و معنوی از شرکتهای دانش بنیان و فعالان امور فرهنگی و گردشگری میتوان بر مشکلات بیکاری دانش آموختگان غلبه کرد.
طالبی به موضوع مهاجرت اتباع بیگانه در یزد و تبعات مختلف آن پرداخت و یادآور شد: باید برای این موضوع مهم در کشور و این استان اقدامات لازم صورت گیرد و برنامهها بر حسب ضرورت در راستای امور فرهنگی و اشتغال و کمک به توسعه صورت گیرد.
وی به اهمیت تفویض برخی از اختیارات به یزد و سایر مناطق کشور برای تصمیمگیری به موقع و لازم در بخشهای مختلف اشاره کرد که هرچند در این راستا گامهای خوبی برداشته شده ولی به خاطر اهمیت موضوع کافی نیست و باید اقدام بهتری به عمل آید.
در ادامه رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی و تعدادی از مدیران و کارآفرینان یزد به طرح دیدگاهها و مطالبات خود در بخش اقتصادی و اشتغالزایی پرداختند.
یزد با سه هزار و ۶۰۰ واحد صنعتی چهارمین استان صنعتی کشور محسوب می شود که ۸۷ درصد از جمعیت یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفری آن در ۲۱ شهر و بقیه در مناطق روستایی زندگی می کنند.