در این ویدئو یک آشپز مجرب طرز دستور پخت کباب سرداشی با تمامی نکات آن را آموزش میدهد. سرداشی یکی از غذاهای سنتی استان همدان است. سرداشی نوع کباب است که مواد آن را گوشت گوسفندی، سیب زمینی، پیاز و در صورت تمایل فلفل سبز تشکیل میدهد. در قدیم این غذا را میبردند میگذاشتند در تنور نان سنگکی تا برای آنها به اصطلاح بگذارد سر داش؛ اما امروزه این غذا در فر پخته میشود. کباب سرداشی همدان در سال ۱۳۹۹ در فهرست میراث فرهنگی ناملموس همدان ثبت شد.
منبع : فرادید
منبع خبر "
عصر ایران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.