ذخیره سازی مرغ و گوشت قرمز در گیلان

خبرگزاری ایسنا شنبه 24 آذر 1403 - 12:10
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان، از ذخیره سازی ۸۵ تنی گوشت قرمز گرم و ۴۹۴ تنی گوشت منجمد در استان خبر داد و گفت: میانگین تولید روزانه گوشت مرغ در استان نیز ۶۴۰ تن است.

صالح محمدی در گفت وگو با ایسنا، ذرت، کنجاله سویا و جو را سه نهاده مهم در صنعت طیور استان گیلان دانست و اظهار کرد: شاهد ذخیره سازی ۴۲ هزار تنی ذرت، ۳۳۳۹ کنجاله سویا و ۸۳۳۶ تنی جو هستیم.

وی با بیان اینکه گیلان ۱۰ درصد جوجه ریزی کل کشور را بر عهده دارد، عنوان کرد: سال گذشته ۱۴۰ میلیون قطعه جوجه در استان تولید شد که ۱۰۴ میلیون قطعه توسط ۱۰۴ زنجیره انجام گرفت که معادل ۷۴ درصد کل جوجه ریزی استان است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از تولید ۱۳ میلیون و ۹۱۸ هزار قطعه جوجه یکروزه در آبان ماه امسال خبر داد که رشد ۱۳.۶ درصدی نسبت به آبان سال گذشته دارد و گفت: سال گذشته میانگین روزانه تولید مرغ در کشتارگاه های استان ۵۷۲ تن بود که امسال به ۶۴۰ تن رسیده است.

محمدی مصرف روزانه مرغ در استان را ۳۱۲ تن دانست و اضافه کرد: مابقی به سایر استان ها از جمله تهران و البرز ارسال می شود.

وی همچنین از ذخیره سازی ۸۵ تنی گوشت قرمز گرم و ۴۹۴ تنی گوشت منجمد در انبارهای شرکت پشتیبانی امور دام استان خبر داد و اضافه کرد: گیلان ظرفیت نگهداری سردخانه ای ندارد و شاهد آمادگی جهت سرمایه گذاری در این بخش هستیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان همچنین از ذخیره سازی ۸۵ هزار تنی گندم در استان خبر داد و تاکید کرد: مصرف ماهانه آرد در استان ۲۴ هزار تن است.

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.