احمد گودرزیان روز دوشنبه در آیین افتتاح موزه آموزش و پرورش بروجرد افزود: یادگیری برای دانش آموزان زمانی جالب انگیز است که در پرتو اندیشیدن، نو آفرینی، خلاقیت و علم انجام شود.
وی اظهار داشت: کیفیت آموزشی و تربیتی در یک مدرسه، بستگی به چگونگی ایجاد انگیزه و زمینه ها ی یادگیری دارد و توسعه فضاها و امکانات اموزشی و ایجاد موزه در یادگیری و موفقیت تحصیلی و افزایش علاقمندی دانش آموزان نسبت به سرنوشت تحصیلی شان تاثیر فراوان دارد.
فرماندار بروجرد گفت: بازدید از موزه ها و مراکز علمی، فرهنگی و هنری به دانش آموزان کمک می کند که وجه عینی مفاهیم ذهنی را در محیط های خارج از مدرسه درک کنند و این مراکز به عنوان پل ارتباطی بین آموزه های نظری و ذهنی با آموزه های عملی و مهارتی خواهد بود.
مدیر آموزش و پرورش بروجرد اضافه کرد: موزه محلی علمی، فرهنگی، تربیتی و پژوهشی است و هدف موزه پژوهش در آثار به جامانده انسان و محیط زیست از گذشته تا به امروز است و هدف عمده آن بهره وری معنوی و پرورشی از آن می باشد.
محمد مهرافزون اظهار داشت: آموزش و پرورش بروجرد به دلیل دارا بودن مفاخر، مشاهیر و اسناد و مدارک تاریخی بهترین شرایط را دارا بود تا شاهد موزه ای آموزشی، علمی و پرورشی درگذر تاریخی است و وظیفه ما نگهداری این گنجینه ارزشمند است و این موزه باهدف ایجاد زمینه های مناسب برای استفاده از تجارب گذشتگان ،فراهم آوردن شرایطی برای مقایسه وضعیت آموزشی گذشته و حال و سیر تحول آموزش ایجاد شده است.
وی ضمن اشاره به اساسنامه ی موزه ی آموزش و پرورش بروجرد اظهار داشت: موزه نشانگر هویت و شناسنامه هر قوم ، ملت ،فرهنگ و تمدن هر جامعه است و هدف ازراه اندازی موزه گردآوری گنجینه ارزشی و حفظ آن از گزند حوادث و اتفاقات اجتماعی و انتقال این میراث گرانبها به نسل های آینده است .
وی بیان کرد: با توجه به قدمت ۱۰۵ ساله آموزش وپرورش بروجرد هدف اصلی از تأسیس و راه اندازی موزه به دنبال شناسایی، گردآوری، طبقه بندی، سازمان دهی، ترمیم و حفظ و حراست و نگهداری از اسناد و اشیا قیمتی آموزش و پرورش است ونقش و جایگاه آموزش و پرورش و قدمت تاریخی آن در تحولات ابعاد مختلف فعالیت های اجتماعی، فرهنگی، سیاسی، خبری، معنوی از جمله دلایلی است که منجر به تأسیس و راه اندازی موزه درآموزش و پرورش بروجرد شد.
وی تاکید کرد: مجموع اسناد ، مدارک و اشیا قیمتی این موزه به تأیید و ثبت اداره میراث و گردشگری بروجرد رسیده است و تلاشمان بر این است که محققان، پژوهشگران، دانشجویان، دانش آموزان و علاقمندان در راستای پژوهش از آن بهره ببرند.