«پنیر نخل» یک خوراکی فوق العاده مقوی + فیلم

باشگاه خبرنگاران دوشنبه 25 اسفند 1399 - 22:08
در میانه تنه نخل، مغز ترد و شیری‌رنگی وجود دارد که شیرین و گس است که به آن «پنیر نخل» گفته می‌شود و بسیار مقوی و گران‌قیمت است.

به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، نخل‌داران آن دسته از نخل‌هایی را که زمان ثمردهی آن‌ها تمام شده است، قطع می‌کنند و پنیر آن را که در قسمت انتهایی تنه نخل است بیرون آورده و استفاده می‌کنند.

برای دستیابی به پنیر نخل (با رنگ سفید) که در اصطلاح محلی به آن غاپ می‌گویند معمولاً سر درخت را می‌اندازند و برگ‌ها و لیف‌های دور برگ‌ها را تا رسیدن به میانه و پنیر نخل، جدا می‌کنند.

«پنیر نخل»  بسیار مقوی و گران‌قیمت است.

 


بیشتر بخوانید


 
 
انتهای پیام/
 

منبع خبر "باشگاه خبرنگاران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.