رتبه اول گیلان در تولید مرغ اجداد/ رشد جوجه ریزی بوقلمون

خبرگزاری ایسنا شنبه 08 دی 1403 - 11:40
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: با داشتن ۸۷۸ واحد فعال نیمچه گوشتی، ۱۰۵ واحد مادری، ۹ واحد اجداد و ۲۳ کارخانه جوجه‌کشی فعال، در تولید مرغ اجداد رتبه اول را داریم.

صالح محمدی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به وضعیت تولید مرغ در استان گیلان، اظهار کرد: تا پایان آذرماه سال جاری، واحدهای پرورش نیمچه گوشتی استان گیلان با جوجه‌ریزی بیش از ۱۲۳ میلیون قطعه، حدود ۲۰ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد داشته‌اند.

وی با بیان اینکه گیلان با داشتن ۸۷۸ واحد فعال نیمچه گوشتی به ظرفیت نزدیک به ۲۸ میلیون قطعه، ۱۰۵ واحد مادری با ظرفیت بیش از ۴.۵ میلیون قطعه، ۹ واحد اجداد به ظرفیت بیش از ۳۰۵ هزار قطعه و ۲۳ کارخانه جوجه‌کشی فعال با ظرفیت بیش از ۴۱ میلیون قطعه، در تولید مرغ اجداد رتبه اول را دارد، افزود: گیلان در تولید مرغ مادر و کارخانجات جوجه‌کشی رتبه دوم و در تولید نیمچه گوشتی نیز رتبه سوم کشور را داراست.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان جوجه‌ریزی‌های انجام شده در سال جاری را زمینه ساز تولید بیش از ۲۰۷ هزار تن گوشت مرغ دانست و خاطرنشان کرد: تا پایان آذرماه، واحدهای مادری استان بیش از ۲۳۹ میلیون قطعه جوجه تولید کرده‌اند که ۹۷ درصد آن از تخم‌مرغ‌های تولید شده در کارخانجات استان بوده است.

محمدی ادامه داد: این جوجه‌ها حدود ۴۹ درصد از نیاز واحدهای نیمچه گوشتی استان را تامین کرده و مابقی به سایر استان‌ها ارسال شده است.

وی یادآور شد: در زمینه پرورش بوقلمون گوشتی نیز تا پایان آذرماه بیش از ۲.۲ میلیون قطعه جوجه بوقلمون در واحدهای مادری استان تولید شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲.۴ درصد رشد داشته است.

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.