دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم‌ پایه زنجان متولی آموزش دانش به دانشجو است

خبرگزاری ایسنا دوشنبه 10 دی 1403 - 21:47
بنیان‌گذار دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان گفت: در دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم‌ پایه زنجان طی ۳۲ سال ۵ هزار نفر فارغ‌التحصیل داشته‌ایم. از این تعداد ۴ هزار نفر در داخل کشورند و این ادعا بر آن مبنا است که دانش به دانشجو یاد می‌دهیم که در این مملکت بتواند کاری کند که در سطح بین‌المللی انعکاس داشته باشد. 

پرفسور یوسف ثبوتی امروز (دوشنبه ۱۰ دی‌ماه) در مراسم بزرگداشت هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران و سرآمدان علمی دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان، اظهار کرد: دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه امسال پنج استاد سرآمد علمی از بین با ۱۰۸ نفر هیئت علمی داشت درحالی‌که دانشگاه صنعتی‌شریف هم ۵ استاد سرامد با ۵۸۰ هیئت علمی و دانشگاه تربیت مدرس ۴ استاد سرآمد با ۷۰۰ هیئت علمی داشت. 

وی اظهار کرد: با توجه به اینکه زنجان شهر کوچکی است، جوانی که در سن ۱۸ سالگی می‌خواهد دانشگاه انتخاب کند، همه شهرهای بزرگ مثل تهران را پیشنهاد می‌دهند و زنجان انتخاب اول دانش‌آموزان ۱۸ ساله نیست. 

او ادامه داد: بنابراین آنهایی که دانشگاه تحصیلات تکمیلی زنجان را برای ادامه تحصیل برمی‌گزینند افراد متوسط‌الحال این کشور هستند که ما این افراد را تحویل گرفته و افراد برجسته تحویل جامعه می‌دهیم. 

بنیان‌گذار دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان با اشاره به اینکه انتخاب اول دانشجویان، دانشگاه‌های تهران  است، بیان کرد: ولی این دانشگاه‌ها جوانان برجسته را تحویل می‌گیرند و افراد متوسط بیرون می‌دهند. 

وی افزود: دانشگاه‌های کردستان، خراسان، کرمان، شیراز از فارغ‌التحصیلان و اساتید برجسته دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان استفاده می‌کنند و اساتید برجسته‌شان از همین دانشگاه تربیت شده‌اند. 

ثبوتی با اشاره به تئوری آدم‌های متوسط، گفت: دوام جوامع در گرو همت آدم‌های معمولی جامعه است. تعداد انسان‌های نابغه در هر جامعه‌ای و در هر کجای دنیا از یک درصد هزار هم نمی‌گذرد. 

او ادامه داد: به آدم‌های معمولی باید فرصت داده شود تا کارشان را بکنند. باید به آدم‌های متوسط جامعه که نه خیلی برجسته و نه خیلی ناخلف‌اند فرصت داده شود تا کارشان را انجام دهند. 

ثبوتی با اشاره به اینکه جاهایی در کشور داریم که دزدی در آنها انجام نمی‌گیرد، گفت: این مکان‌ها دانشگاه‌ها هستند. به دلیل اینکه اولاً دانشگاه‌ها پول زیادی ندارند که کسی هوس اختلاس کند. دوما با واقعیات سر و کار دارد که شامل علوم مبتنی بر مشاهده است و یکی از اصولش این است که هر آن چیزی که از دهانش بیرون می‌آید باید در واقعیت و در آزمایشگاه دیده شود. اگر چیزی که بیرون می‌آید در واقعیت و آزمایشگاه دیده نشود، علم نیست و به درد کسی نمی‌خورد. 

بنیان‌گذار دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان با اشاره به اینکه اگر به دنبال تقوا هستیم باید در دانشگاه‌ها به دنبالش باشیم، گفت: جوانانی که زیردست ما می‌آیند از سن ۱۵ تا ۱۸ و نهایت ۲۸ سال هستند که آلایندگی‌های اجتماعی را ندارند یعنی هنوز فرصت نداشتند که یاد بگیرند و آدم‌های سالمی هستند که استادان‌شان را هم وادار می‌کنند سالم بمانند. 

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.