افزایش ۱۸ درصدی تولید گوشت سفید در چهارمحال و بختیاری

خبرگزاری ایسنا سه شنبه 11 دی 1403 - 13:51
مدیر امور طیور و پرورش زنبورعسل سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت:از مجموع جوجه‌ریزی صورت گرفته در ۹ مته امسال، ۲۳۰۰۰ تن گوشت گرم تولید شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۸ درصد افزایش تولید گزارش شده است.

سهیلا عسگری در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص آمار جوجه‌ریزی  در چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: طی نه ماهه امسال ۱۲ میلیون و ۷۵۴ هزار و ۷۰۰ قطعه جوجه‌ریزی در مرغداری‌های استان صورت گرفته است. 

مدیر امور طیور و پرورش زنبورعسل سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: از مجموع جوجه‌ریزی ۲۳۰۰۰ تن گوشت سفید گرم در استان تولید شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۸ درصد افزایش تولید گزارش شده است.

وی در خصوص جوجه‌ریزی دی‌ماه امسال، بیان کرد: ۵۴۲ هزار و ۶۷۵قطعه تولید شده پیش بینی می‌شود تا پایان دی‌ماه بتوان یک میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی در واحدهای مرغ گوشتی استان داشته باشیم.

عسگری تصریح کرد: با توجه به برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در جوجه‌ریزی دی‌ماه تا دهه اول بهمن‌ماه، دغدغه‌ای در تولید گوشت مرغ در ماه مبارک رمضان و عید نوروز نداشته و مازاد مرغ تولیدی نیز توسط شرکت پشتیبانی امور دام استان خریداری و ذخیره می‌شود.

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.