جهانبخش سلیمیان امروز ۱۳ دیماه در جلسه شورای ادارای چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ رکورد مصرف گاز در کشور شکسته شد، در ماه آذر در بخشهای خانگی، تجاری و مصارف صنعت حدود ۶۷۱ میلیونمتر مکعب گاز مصرف شد، در صورتیکه گاز تولیدی ۸۵۸ میلیون متر مکعب بود.
مدیرعامل شرکت گاز چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه مقایسه این دو آمار نشان میدهد، ۷۸ درصد گاز مصرفی کشور در این ایام در بخش گرمایش سوزانده میشود، گفت: از آنجاییکه مصرف گاز در دو بخش عمده گرمایش و تولید صورت میگیرد، سهم بخش تولید در این ایام پایین است.
وی ادامه داد: آمار چهارمحال و بختیاری نشان میدهد در ۲۴ ساعت گذشته ۸ میلیون و ۲۰۰ هزار مترمکعب گاز سوزانده شده است که ۷ میلیون ۵۰۰ هزار متر مکعب معادل ۸۶ درصد در بخش گرمایشی بوده است.
مصرف گاز استان در بخش صنعت بالاست
سلیمیان با اشاره به اینکه طی سال گذشته از ۲ میلیارد و ۵۳۰ میلیون مترمکعب گاز مصرفی، یک میلیارد و ۵۸۰ میلیون متر مکعب یعنی ۶۲۵ درصد در بخش صنعت مصرف شد، بیان کرد: این آمار نشان میدهد مصرف گاز در استان در طول یکسال در بخش صنعت بالاست کماینکه بخش نیروگاهی نداریم.
وی ادامه داد: در استان حدود ۱۲ درصد افزایش مصرف گاز داشتهایم هرچند تولید بالا رفته اما توسعه مصرف بینظیر بوده که نمیتوان گفت همه در بخش غیرمولد بوده است.
مدیرعامل شرکت گاز چهارمحال و بختیاری گفت: تبدیل بخش گرمایشی به بخش مولد اقدام بسیار مهمی است که باید عملی شود.
وی با اشاره به لزوم جلوگیری از خامسوزی در مصرفکنندگان بخش گرمایشی، افزود: در بخشهای خانگی و تجاری با آگاهیبخشی و اطلاعرسانی، کمکهای مناسبی از تمام مسیرهای مختلف دریافت شد.
سلیمیان در ادامه بیان کرد: قبوض گاز مردم استان نشان میدهد همراهیها بسیار چشمگیر بوده است، به طوریکه با وجود ۳۴۵ هزار مشترک بخش خانگی، در ماههای آذر و دی که شهرکرد، به عنوان سردترین مرکز استان کشور بود، باتوجه به صدور ۲۷۰ هزار قبض، ۷۸ درصد مردم مبلغ قبضشان کمتر از ۱۰۰ هزار تومان شد.
۴۵ هزار از مشترکین چهارمحال و بختیاری قبض گاز رایگان داشتند
سلیمیان عنوان کرد: همچنین ۴۵ هزار از مشترکین استان قبض گاز رایگان و تنها ۰.۰۸ درصد قبوض یک میلیونی داشتند.
وی بیان کرد: در این استان ۹۵۰۰ مشترک خانگی نسبت به سال گذشته کاهش مصرف گاز داشتند، از طرفی مصرف گاز در بخش صنعت یک میلیون و ۵۷۰ هزار مترمکعب بوده است.
وی با بیان اینکه ارتقای موتورخانهها امری ضروری است، خاطرنشان کرد: تاکنون اقدامات خوبی در خصوص ارتقای موتورخانهها برای جلوگیری از خامسوزی انجام شده است.
انتهای پیام