محسن حرازی زاده روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: همانند پارسال تمامی پایگاه های امداد و نجات و شعبه های جمعیت هلال احمر استان آمادگی دارند در صورت درخواست دستگاه های امدادی دیگر خدمات مورد نیاز را ارایه کنند.
وی تصریح کرد: ۶۵ نفر از امدادگران و داوطلبان به صورت ۲۴ ساعت در حالت آماده باش برای پوشش امدادی هستند تا در صورت وقوع حادثه و اعلام نیاز به منطقه مورد نظر اعزام شوند.
به گفته حرازی زاده، رعایت نکات ایمنی و جلوگیری از بروز هرگونه حادثه در روزهای پایانی سال می تواند از بسیاری آسیب ها و نقص عضو افراد، جلوگیری کند.
وی اضافه کرد : مردم برای گزارش حوادث می توانند به صورت شبانه روزی با تلفن ۱۱۲ ندای امداد هلال احمر تماس بگیرند.
۲۸ اسفندماه سال ۱۳۹۸ رییس مرکز فوریتهای پزشکی یزد گفته بود که در آخرین چهارشنبه سال جاری در ۱۰ شهرستان استان حادثه خطرناک و آسیبزایی گزارش نشد و تنها چهار مورد در سامانه پایش مراقبت درمان هم مربوط به افرادی است که مستقیما به بیمارستان مراجعه کردند.
احمد دهقان در گفت و گو با ایرنا افزود: از این تعداد ، ۲ مورد آسیب سطحی بود که به صورت سرپایی درمان شدند و بقیه مربوط به ۲ نوجوان ۱۴ و ۱۶ ساله بود که به خاطر آسیب جدیتر بستری شدند و آسیب وارده به این نوجوانان را، شکستگی و سوختگی دست و پا و آسیب به چشم ذکر کرد.
استان یزد یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد که ۸۷ درصد در ۲۴ شهر و بقیه در روستاها و آبادی ها زندگی می کنند.
چهارشنبهسوری یکی از جشنهای ایرانی است که از غروب آخرین سهشنبهٔ ماه اسفند، تا پس از نیمهشب آخرین چهارشنبهٔ سال، برگزار میشود و برافروختن و پریدن از روی آتش مشخصهٔ اصلی آن است. این جشن، نخستین جشن از مجموعهٔ جشنها و مناسبتهای نوروزی است که با برافروختن آتش و برخی رفتارهای نمادین دیگر، بهصورت جمعی در فضای باز برگزار میشود.
اما، امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا کارشناسان از مردم خصوصا جوانان خواستند از برگزاری مراسم این جشن به صورت چمعی پرهیز و در فضای مجازی آن را برگزار کنند.