به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری؛ به نقل از روابط عمومی سپاه کربلای مازندران، حجت الاسلام ومحمد علی عطاریه با اشاره به برگزاری دوره توانمندسازی فرماندهان پایگاههای مقاومت اظهار داشت: این دوره از برنامههای توانمندسازی وجه تمایزی با دورههای قبلی دارد و منوط به ابلاغ برنامه نیست بلکه برای توانمندکردن کیفی فرماندهان اقدامات اساسی صورت گرفته است.
وی با اعلام اینکه دوره توانمندسازی فرماندهان برگزار شده است، افزود: برای بازخوردگیری از کیفیت دورهها، سعی کردیم تعدادمحدودی از پایگاههای مقاومت را فراخوان کنیم.
عطاریه از حضور 150 فرمانده پایگاه مقاومت خواهران و 140 فرمانده پایگاه مقاومت برادران در این دورهها خبر داد و گفت: از تعداد 700 پایگاه مقاومتی که در ساری وجود دارد، در دوره اول از این تعداد فرماندهان برای حضور در کلاسها دعوت کردیم.
مسئول بسیج مساجد و محلات سپاه کربلا با تاکید بر کیفیت دورههای توانمندسازی، اضافه کرد: در این دورهها حدود 40 درصد از فرماندهان پایگاههای مرکز استان شرکت داشتند، اما شاهد افزایش حضور فرماندهان بودیم.
عطاریه به سرفصلهای این دورهها پرداخت و گفت: 16 سرفصل در این کلاسها برنامه ریزی شده است. فصل اول اصول و مهارت کار تشکیلاتی است. با توجه به اینکه بیشتر فعالیتها صنفی انجام میشود لذا تلاش کردیم در این کلاسها مهارتهای جذب، نگهداری مردم برای کارهای انقلاب و همچنین اصول کار تشکیلاتی را به فرماندهان آموز ش بدهیم.
مسئول بسیج مساجد و محلات سپاه کربلا با اشاره به اینکه تمامی طول دوره به صورت کارگاهی برگزار شده است، ادامه داد:سرفصل سوم برنامه ریزی راهبردی پیامدنگر بوده است. این یک مدل ارزیابی فرایند محور برای انجام یک برنامه است که باید یک فرایندی را طی کند و پیامدهای آن برنامه را بررسی شود.
وی با تصریح بر اینکه مازندران برخلاف ظاهر سرسبزی که دارد، دچار محرومیت است گفت: در مازندران محلههای وجود دارد که حتی بچههای آن محله هنوز شناسنامه ندارند. ورود پایگاههای بسیج در این محلات و آسیب شناسی باعث میشود که مشکلات در محلههای محروم رفع شد.
انتهای پیام/ 681