مواد لازم :
|
ماست |
200 گرم |
|
زنجبیل تازه، رنده شده |
یک قاشق غذاخوری |
|
سیر، له شده |
یک قاشق غذاخوری |
|
رب تندوری |
یک قاشق غذاخوری |
|
رنگ غذای مخصوص تندوری (دلخواه) |
½ قاشق چایخوری |
|
زیره |
2 قاشق چایخوری |
|
تخم گشنیز |
2 قاشق چایخوری |
|
گرام ماسالا |
یک قاشق چایخوری |
|
پودر پاپریکا |
½ قاشق چایخوری |
|
ران و سینه مرغ |
یک کیلوگرم |
مواد لازم برای تهیه سس نعناع:
|
ماست |
200 گرم |
|
نعناع، درشت خرد شده |
یک دسته کوچک |
|
گشنیز، درشت خرد شده |
یک دسته کوچک |
|
پیاز کوچک، درشت خرد شده |
½ |
|
گوجه فرنگی، درشت خرد شده |
یک عدد |
|
دانه انار خشک، آسیاب شده |
2 قاشق غذاخوری |
|
زردچوبه |
یک قاشق چایخوری |
|
پودر فلفل چیلی,نمک |
به مقدار لازم |
طرز تهیه :
برای آماده کردن مرغ همه مواد را به غیر از مرغ درون یک کاسه ریخته و هم بزنید تا کامل مخلوط شود. تکه های مرغ را در این مخلوط ریخته و به خوبی هم بزنید تا کاملاً به خورد یکدیگر بروند. بگذارید به مدت دو ساعت داخل یخچال بماند.
برای تهیه سس نعناع مواد را داخل مخلوط کن ریخته و به اندازه دلخواه پودر چیلی و نمک به آن اضافه کنید. دستگاه را روشن کنید تا مخلوط صاف و یکدستی حاصل شود.
فر را با بالاترین درجه آن گرم کنید. مرغ ها را به مدت 20 دقیقه بپزید و سپس حرارت را کم کنید تا 120 درجه سانتیگراد و تا پخت کامل ادامه دهید. با سس نعناع سرو نمایید. (مطل پیشنهادی: طرز تهیه مرغ تیکا ماسالا هندی)