طرز تهیه ژله ریحون، تفاوتی که تجربه نکرده اید

باشگاه خبرنگاران چهارشنبه 27 اسفند 1399 - 03:40
در گزارش زیر طرز تهیه ژله ریحون را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم  دستور تهیه ژله ریحون را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم:

۴ فنجان آب -۲ فنجان ریحان تازه، ساطوری شده -۱ بسته ژلاتین میوه‌ای (پکتین) -۳ قطره رنگ غذای سبز (اختیاری) -۵ فنجان شکر


بیشتر بخوانید:

دستور تهیه:

۱. در قابلمه بزرگی، آب و ریحان را بجوشانید. سپس از روی حرارت بردارید و رویش را بکشید. بگذارید ۱۰ دقیقه بماند. آن را صاف کنید و تفاله ریحان را دور بریزید. محلول را دوباره در قابلمه بریزید و ژلاتین و رنگ غذا را به آن اضافه کرده و هم بزنید. روی حرارت بالا بجوشانید. سپس شکر را داخلش ریخته و یک دقیقه دیگر بگذارید بجوشد. دائماً باید آن را هم بزنید.

۲. سپس از روی حرارت بردارید و کف آن را جدا کنید.

۳. به آرامی با ملاقه محلول داغ را داخل شیشه‌های داغ بریزید و سر آن‌ها را خالی بگذارید. حباب‌های هوا را از بین ببرید. لبه‌های شیشه‌ها را تمیز کنید و درپوش آن‌ها را بگذارید. حدود ۱۵ دقیقه در کنسروساز آب جوش بگذارید بماند.

منبع:برترین‌ها
انتهای پیام/

منبع خبر "باشگاه خبرنگاران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.