مرگ مرموز روستائیان در کشمیر هند

صدا و سیما جمعه 05 بهمن 1403 - 20:00
هفده نفر از اهالی یک روستا در منطقه جامو و کشمیر هند به علت ناشناخته‌ای در مدت ۴۲ روز جان باختند.

مرگ مرموز روستائیان در کشمیر هند

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از دهلی نو، این مرگ و میر‌ها در روستای راجوری از هفت دسامبر تا نوزده ژانویه رخ داده است.

پس از اینکه ناقوس مرگ در میان سه خانواده این روستای دورافتاده به صدا در آمد مقامات را بر آن داشت تا سرانجام دیروز این منطقه را منطقه مهار اعلام کنند.

دستورات منع تجمعات عمومی و خصوصی نیز برای کنترل و مهار وحشت اهالی منطقه اعمال شده است. به گفته مقامات چهار تن دیگر از اقوام نزدیک خانواده‌های متوفی در بیمارستان بستری هستند.

وزارت کشور یک تیم یازده نفره بین‌ وزارتی را برای بررسی مرگ‌های مرموز تشکیل داده است.

دکتر جیتندرا سینگ، وزیر دولت مرکزی، یک عامل بیماری زا عفونی را به عنوان عامل بیماری مرموز رد کرد.

مقامات گفتند که تحقیقات اولیه به سموم ناشناخته به عنوان عامل احتمالی اشاره دارد.

سینگ به خبرنگاران گفت: طبق تحقیقات اولیه انجام شده در آزمایشگاه هیچ گونه عفونت ویروسی یا باکتریایی وجود ندارد، اما سموم یافت شده است. اکنون، تحقیقات برای تعیین نوع سم در حال انجام است.

وزیر اطمینان داد: موضوع از همه جهات در حال بررسی است و در صورت یافتن موارد مشکوک و نیز احتمال توطئه، اقدام مقتضی انجام خواهد شد.

بیماران علائمی از جمله تب، درد، حالت تهوع، تعریق شدید و از دست دادن هوشیاری را گزارش کرده‌اند که اغلب منجر به مرگ در چند روز پس از بستری شدن در بیمارستان می‌شود.

دولت جامو و کشمیر اعلام کرده است که هیچ مدرکی مبنی بر وجود یک بیماری مسری با منشاء باکتریایی یا ویروسی وجود ندارد و این امر یک بحران بالقوه بهداشت عمومی را رد می‌کند. پلیس همچنین یک تیم تحقیقاتی ویژه را پس از کشف سموم عصبی در نمونه‌های متوفی تشکیل داده است.

منبع خبر "صدا و سیما" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.