۷۳ مدرسه کانکسی و ۴۴ مدرسه سنگی در آذربایجان شرقی وجود دارد

خبرگزاری مهر یکشنبه 12 اسفند 1403 - 14:50
تبریز- رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی گفت: در استان ۷۳ مدرسه کانکسی و ۴۴ مدرسه سنگی وجود دارد و اولویت ما تعیین تکلیف تمام این مدارس در سال آتی است.

به گزارش خبرگزاری مهر، حیدر فتح‌زاده صبح روز یکشنبه در جلسه‌ای با حضور رئیس امور آموزش و پرورش عمومی و مهارتی سازمان برنامه و بودجه کشور در سالن جلسات سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی، اظهار کرد: از تعدادی از مدارس نیازمند بازسازی و تعمیر مناطق یک و ۵ آموزش و پرورش تبریز، اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان و کانون پرورش فکری کودکان در شهر سهند بازدید کردیم.

وی افزود: به دنبال این هستیم که در سال ۱۴۰۴ پروژه‌های نیمه تمام بخش آموزش و پرورش استان را در قالب جلب مشارکت بخش خصوصی، اتاق بازرگانی، نهادهای عمومی و خیران، استفاده از ظرفیت‌های قانون برنامه هفتم پیشرفت و مولدسازی به سرانجام برسانیم.

فتح زاده بر ضرورت ارتقای مهارت افزایی، نزدیک سازی نیازهای صنعت با مهارت‌های فنی و حرفه‌ای و در مجموع برقراری پیوند میان فن و دانش تاکید کرد و متذکر شد: در استان تعداد ۷۳ مدرسه کانکسی و ۴۴ مدرسه سنگی وجود دارد و اولویت ما این است که تمام این مدارس را در سال آتی تعیین تکلیف کنیم.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی بیان کرد: تمام تلاش ما این است در زمینه نوسازی و تمام سازی مدارس به جایگاه مطلوب و مناسب تبریز و آذربایجان شرقی دست یابیم و سرانه مورد نیاز آموزش و پرورش استان را تأمین کنیم.

در این جلسه مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان به ارائه گزارش طرح‌های نیمه تمام خیری، تخریب و بازسازی این طرح‌ها پرداخت.

مدیران کل آموزش و پرورش، فنی و حرفه‌ای و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان نیز به ارائه نکته نظرات و بیان چالش‌های موجود پرداختند.

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.