ماشين جنگ شناختي دشمن از ابتداي پيروزي انقلاب هميشه روي مفهوم «بنبست» ، «پايان كار» و «آخر كار» انقلاب حركت ميكرد و اين انگاره را مرتب «غنيسازي» مينمود.
براساس اين انگاره مدام تبليغ ميكردند انقلاب 6 ماه ديگر ، يك سال ديگر و دو سال ديگر سقوط ميكند. براي رسيدن به نتايج اين مفهوم جنگ داخلي و جنگ خارجي در حوزه سخت راه انداختند و پس از نااميدي از اين مقوله وارد جنگ نرم و جنگ شناختي شدند و در 4 نبرد نرم در سالهاي 78، 88، 98 و 1401 شانس خود را براي براندازي امتحان كردند. امروز كه ما به اين مقوله فكر ميكنيم انقلاب در 22 بهمن امسال 46 سالگي خود را با حضور ميليوني مردم جشن گرفت و وارد چهل و هفتمين سال حيات افتخارآميز خود شده است.
دشمن براي توليد و بازتوليد مفهوم «بن بست» در ادامه راه انقلاب ، تصويري از ويران شهري ديستوپيا را در برابر مفهوم آرمان شهر اتوپيايي انقلاب اسلامي با دستكاري در ذهن مردم ، دستكاري در آمار و اطلاعات مدام آن هم به صورت افراط جعل ميكند. آنها واقعيتهاي انقلاب را انكار و دست به جعل روايتهايي ميزنند كه نگذارند واقعيتهاي اميدآفرين در كشور ديده شود ، اما موفق نميشوند.
در حالي كه دموكراسيهاي معتبر در شرق و غرب عالم دچار بحران مشروعيت هستند انقلاب اسلامي سرآمد كشورهاي مردمسالار جهان است. استقلال، آزادي و رفاه نسبي مردم عليرغم همه تهديدها و تحريمها جزء صفات بارز حكمراني در ايران است در حوزه اقتصاد كه مهمترين چالش امروز حكمراني ايران است.
كافي است واقعيتهاي آماري زير را مرور كنيم:
- اميد به زندگي از 55 سال در قبل از انقلاب به 75 سال رسيده است.
- قبل از انقلاب با 36 ميليون جمعيت 5 شهر گازرساني شده بود الان با 85 ميليون نفر جمعيت همه شهرها از نعمت گاز برخوردارند.
- قبل از انقلاب 25 درصد مردم از نعمت آب آشاميدني برخوردار بودند. الان 100 درصد شهرها و روستاها آبرساني شده است.
- قبل از انقلاب 2500 مگاوات توليد برق داشتيم الان 93 هزار مگاوات ظرفيت توليد برقمان است.
- قبل از انقلاب 36 هزار كيلومتر جاده داشتيم الان 222 هزار كيلومتر جاده بينشهري داريم.
- طول خطوط راه آهن امروز 3 برابر زمان طاغوت است.
- قبل از انقلاب ظرفيت توليد پتروشيمي 4 ميليون تن بوده اكنون به 70 ميليون تن رسيده است.
- 80 درصد مواد غذايي كشور و 90 درصد داروي كشور اكنون در داخل توليد مي شود.
- و ...
از اين دست اطلاعات در هر حوزه بسيار است و واقعا غرورآفرين است.
اما دستگاه تبليغاتي جنگ نرم دشمن طوري فضا را هدايت و مديريت ميكند كه با بالا پايين شدن مثلا قيمت سيبزميني يا گوجهفرنگي و يا نوسان ارز اين حرف را از دهان برخي بيرون بكشند كه ؛ « اين شد مملكت و ...! »
امروز سياست تبليغاتي دشمن روي اين امر استوار است كه مرجعيت رسانههاي سنتي را در ايران توسط شبكههاي اجتماعي مخدوش كنند.
امروز شبكههاي اجتماعي روي فرهنگ سياسي مردم تمركز دارند. توليد اطلاعات ميكنند و ابتكار عمل را از رسانههاي سنتي گرفتهاند.
دو آسيب را دشمن در شبكههاي اجتماعي عليه انقلاب دنبال ميكند.
1- دوقطبيسازي فضاي سياسي و رواني جامعه
2- دستكاري در اطلاعات و تهديد امنيت توليد اطلاعات
دشمن مدام در شبكههاي اجتماعي روي اعصاب و اخلاق و روان جامعه پارازيت ميفرستد. زيرساختهاي حقوقي جامعه را هم تحت تأثير قرار ميدهد. اين تردستي به گونهاي است كه همه فكر كنند انقلاب به بنبست رسيده است!
اين آرزوي دشمن هيچگاه در 4 دهه اخير تحقق پيدا نكرده است. دشمن همچنان در آرزوانديشي بهسر ميبرد. آنها مردم را از «اقيانوس آرام» اعتماد و ايمان به انقلاب ميخواهند به «اقيانوس آلام» يك جامعه مدرن ببرند. همان جوامع مدرني كه اكنون غرق در بحرانها هستند. كافي است قيافه ترامپ را در ذهن خود مجسم كنيد پشت ميز فرمان اجرايي نشسته است. همه چيز را در آمريكا و جهان به هم ريخته حتي به دوستان و همميهنان خود هم رحم نميكند! انقلاب اسلامي هيچ وقت در بنبست نبوده ، نيست و نخواهد بود. ما به خدا تكيه داريم و با اعتمادبهنفس جلو ميرويم.
كافي است به نمودار پديداري قدرت نهضت امام خميني (ره) از سال 1342 تا 1403 نگاه كنيم. اين قدرت هيچگاه سير نزولي نداشته است. سال 1342 كه در ايران اجازه نميدادند عليه اسرائيل حرف بزنيم. امروز سينه به سينه رژيم صهيونيستي و ناتو ايستادهايم با زبان موشكهاي بالستيك، پهپادهاي ويرانگر و ارتش جبهه مقاومت سخن ميگوييم. با طوفانالاقصي رژيم صهيونيستي را به خاك سياه توافق آتشبس رسانديم و ناتو را به زانو درآورديم.
استكبار جهاني امروز در بنبست جهانيسازي اسلام و قدرت گرفتن مسلمانان قرار دارد ميخواهد «بنبست نمايي» را به عنوان يك انگاره در محيط ارتباطي به افكار عمومي مردم ايران و ملتهاي غرب آسيا قالب كند. آنچه كه در واقعيت ميدان ميگذرد با آنچه كه در ذهن روايتساز دشمن وجود دارد بسيار متفاوت است.
مدام ميگويند جمهوري اسلامي به «بنبست» رسيده است. اين انگاره توهمآلود را جعل ميكنند تا نتيجه بگيرند زمان تصميمات بزرگ و تجديدنظر در سياستها فرا رسيده است!
تضمينات بزرگ و تجديدنظر در سياستها يعني چه ؟ در دو كلمه ؛ «هر چه داريم بدهيم برود»
- تواناييهاي هستهاي در همه حوزههاي انرژي ، پزشكي ، كشاورزي و ...
- حضور قدرتمند در منطقه و داراييهاي جبهه مقاومت
- تواناييهاي نظامي و افزايش روزافزون قدرت نظامي
- به حراج گذاشتن منابع كشور و در تاراج قرار دادن آن به دست آمريكا
- فروش استقلال و بر باد دادن آزادي ملت
برجام و برجاميزه كردن سياست خارجي پروژهاي بود كه آمريكا در دولت يازدهم و دوازدهم دنبال ميكرد تا تئوري «بنبست نمايي» را عملياتي كند. مصوبه مجلس به نمايندگي از پايداري ملت ، جلوي اين رويكرد را گرفت.