هفت سین از دیدگاه طب سنتی

صدا و سیما شنبه 30 اسفند 1399 - 15:08
سفره هفت سین ریشه در فرهنگ و آداب و ایرانیان دارد و تاکنون دلایل زیادی برای انتخاب سین های هفت سین مطرح شده است.
به گزارش گروه وب گردی خبرگزاری صدا و سیما؛ درباره هفت سین از دیدگاه طب سنتی در مطلب ذیل بخوانید:
 
هفت سین از دیدگاه طب سنتی
 
سنجد:
میوه سنجد به عنوان یک عامل ضد درد در بیماران مبتلا به ورم مفاصل کاربرد دارد.
برگ‌های میوه این گیاه خاصیت ضد تب دارد. میوه رسیده سنجد در درمان اسهال آمیبی کاربرد دارد.
میوه و گل این گیاه در درمان زخم معده، تهوع، آسم، نفخ شکم مورد استفاده قرار می‌گیرد.

سمنو:
سمنو یک دسر و نوعی فرآورده غذایی سنتی ایرانی است که از پخت مخلوط عصاره گندم جوانه زده و آرد گندم تهیه می‌شود. این دسر به علت وجود ویتامین ها، آنزیم‌ها و مواد مغذی در جوانه گندم ارزش تغذیه‌ای بالایی دارد.
هفت سین از دیدگاه طب سنتی
 
 

سیر:
سیر از دیدگاه طب سنتی، خواص درمانی فراوانی نظیر تقویت سیستم ایمنی، ضد آلرژی، ضد تشنج، کاهش دهنده کلسترول، ضد سرطان می‌باشد و در کنترل عفونت‌های باکتریایی، قارچ و مخمر‌ها نقش بسزایی دارد.

سماق: سماق در طب سنتی در درمان خونریزی، رفع اسهال و مقوی معده می‌باشد، در استعمال خارجی برای درمان زخم‌ها و سوختگی استفاده می‌شود.
همچنین جوشاندن آن به صورت غرغره در آنژین ها، ورم مخاط دهان و برای استحکام دندان‌ها و تسکین درد دندان مفید است.

سرکه سیب:
سرکه سیب دارای خواص آنتی بیوتیکی، ضد باکتری و ضد قارچ است. مصرف سرکه سیب، سبب بهبود پاسخ سیستم ایمنی بدن در مقابله با عوارض بیماری زا شده و هچنین به حفظ تعادل اسید باز خون کمک می‌کند.

لازم به ذکر است کلیه دارو‌های گیاهی باید با توجه به شرایط بدنی فرد، بیماری‌های زمینه‌ای و زیر نظر متخصصین طب سنتی تجویز گردد.                             (از مصرف خودسرانه گیاهان دارویی جدا بپرهیزید.)

منبع خبر "صدا و سیما" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.