مواد لازم : برای ۴ نفر
|
ماهی شیر یا قزلآلا به قطر ۲ سانت |
600 گرم |
|
گشنیز تازه خرد شده |
یک چهارم فنجان |
|
نمک و فلفل |
بهمیزان لازم |
|
کره آب شده |
یک قاشق غذاخوری |
|
پوست لیموترش رنده شده |
یک قاشق مرباخوری |
|
روغن |
به میزان لازم |
|
آبلیمو |
یک قاشق غذاخوری |
روش تهیه :
ماهی را بشویید، خشک کنید و روی آن نمک و فلفل بپاشید. ۴ تا ۵ دقیقه در روغن خیلی کم با فاصله ۱۰ تا ۱۵ سانت از شعله بالای فر سرخ کنید تا پخته و نرم شود. اگر چنگال در گوشت ماهی فرو رفت و ماهی با چنگال ورقه شد، آماده است. گشنیز را با کره آب شده، پوست لیمو و آبلیمو مخلوط کنید، روی ماهی بریزید و سرو کنید.
منبع : mihanstar