خبرگزاری فارس ـ شازند؛ کرونا هرچند همراه ناخواسته این روزهای بشریت شده است، اما با همه تلخیها و سختیهایش درسهای خوبی به بشریت آموخت، درسهایی از جنس انساندوستی و یاری رساندن به نیازمندان و آسیبدیدگان ناشی از شیوع این کرونا، آموزههایی است که در تاریخ ثبت و ضبط خواهد شد.
در کشور ایران که جامعهای اسلامی است و حس انساندوستی و برادری در آن موج میزند، همزمان با شیوع کرونا گروههای مختلف مردمی دست به کار شده و در ابتدا با گندزدایی خیابانها و معابر، دوخت ماسک، تهیه الکل و پس از آن با حضور در بیمارستانها و کمک به کادر بهداشت و درمان، تهیه و توزیع بستههای معیشتی و در نهایت با مشارکت در طرح شهید سلیمانی تلخی این روزهای کرونایی را به شیرینی تبدیل کردند و به الگو و سرمشقی برای سایر کشورها تبدیل شدند.
در گوشه و کنار ایران اسلامی روحانیون به صورت خودجوش آستینها را بالا زده و به یاری مردم شتافتند، در شازند و در روستای اکبرآباد یکی از همین روحانیون با تعمیر مدرسهای متروکه با کمک خیرین اقدام به راهاندازی مرکز خیریه کرد و با جمعآوری کمکهای مردمی با یاری آسیبدیدگان ناشی از کرونا شتافت.
حجتالاسلام رسول قنبری امام جماعت مسجد ابوالفضل(ع) متولد سال 57 و دارای دو فرزند پسر است، که این روزها، شب و روزش را وقف کمک به اهالی روستا و نیازمندان کرده و 7 نفر از جوانان روستا را نیز مشغول به کار کرده است.
قنبری میگوید: پدرم همیشه آرزو داشت یکی از فرزندانش مبلغ دین باشد، یکی از برادرانم در راه دین و اسلام به شهادت رسید، یکی دیگر از برادرانم پاسدار شد و من برای اینکه آرزوی پدرم را برآورده کنم، تصمیم گرفتم در راه طلبگی قدم برداشته و به امر تبلیغ دین بپردازم.
وی بیان میکند: از بچگی علاقه خاصی به طلبگی داشتم، تا بتوانم تبلیغ دین کنم، در کنار طلبگی برای کمک به نیازمندان به فکر راهاندازی کارگاه تولید جامدادی افتادم، بخشی از ملک شخصیام در روستا را به این کار اختصاص دادم و 7 نفر را به صورت مستقیم و غیرمستقیم در این کارگاه مشغول به کار کردم که هم اکنون در این کارگاه به تولید لوازمالتحریر و جامدادی مشغول هستند.
امام جماعت مسجد ابوالفضل روستای اکبرآباد شازند اظهار میکند: 70 درصد محصولات تولیدی را به صورت رایگان در اختیار خانوادههای بیبضاعت قرار میدهیم و بخش دیگری از آن را به فروش میرسانیم.
قنبری میافزاید: با شیوع کرونا و سختتر شدن شرایط اقتصادی و معیشتی برای کمک به نیازمندان مرکز نیکوکاری هندودر را با بهسازی یک مدرسه متروکه ایجاد کرده و از طریق گردهمآوری گروههای جهادی اقدام به تولید ماسک کردیم، با گسترش کار و با حمایتهای کمیته امداد 300 خانوار نیازمند را شناسایی کرده و در زمینه توزیع جهیزیه، بستههای میشتی، تعمیر منزل مسکونی و دیگر کارهای حمایتی به کمک آنان شتافتیم که توزیع 50 سری جهیزیه، تعمیر 3 باب منزل مسکونی، توزیع 15 هزار بسته معیشتی، برپایی جلسات ختم قرآن برای اموات کرونایی، غسل و کفن و دفن اموات به مدت دو ماه و... بخشی از این اقدامات است.
وی ادامه میدهد: همچنین مرکز آموزش قرآن را راهاندازی کرده و با جذب جوانان و نوجوانان به امر آموزش قرآن پرداختیم.
امام جماعت روستای اکبرآباد شازند هدف از این کارش را قدم نهادن در کار خیر دانسته و میگوید: دعا میکنم مدیون شهدا و اهل بیت نباشیم، آنها مال و جان و زندگی خود را در راه اسلام فدا کردند و امروز خوشحالم که گروههای جهادی هم وقتشان را در این راه سپری میکنند.
قنبری ثواب کارش را فاطمه زهرا (س) هدیه میکند.
انتهای پیام/خ