به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ علی رمضانپور، مدیر طیور سازمان سازمان جهادکشاورزی با اعلام این خبر گفت: در سال گذشته، ۴۹میلیون و پانصد و چهل هزار و پانصد و هفده قطعه جوجه در ۴۱۲واحد مرغداری قزوین ریخته شد که این میزان، ۱۳درصد بیشتر از ۴۳میلیون و ۷۴۷هزار قطعه جوجهریزی شده در سال ۱۴۰۲ است و از برنامه ابلاغی نیز فراتر رفته است.
رمضانپور با اشاره به تاثیر این افزایش جوجهریزی بر تولید گوشت مرغ اظهار داشت: در سال ۱۴۰۳، بیش از ۹۵ هزار و ۵۵۰ تن گوشت مرغ در استان تولید شد که در مقایسه با ۸۰ هزار و ۲۰۷تن تولید سال ۱۴۰۲ ، نشاندهنده رشد ۱۸درصدی است.
وی با بیان اینکه به طور متوسط ماهانه ۴میلیون قطعه جوجهریزی در واحدهای پرورش مرغ استان قزوین انجام میشود، افزود: این دستاوردها نتیجه حمایتهای دولت از تولیدکنندگان و بهبود شرایط پرورش در واحدهای مرغداری استان است.
مدیر طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین، افزایش تولید گوشت مرغ را گامی مهم در جهت تامین نیازهای داخلی و ایجاد فرصتهای صادراتی برای استان دانست و ابراز امیدواری کرد که این روند رو به رشد در سالهای آینده نیز ادامه یابد.
46