به گزارش عصر سهشنبه روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، محمدرضا قدیر در اولین جلسه ستاد مقابله با کرونا مرکز بهداشت، افزود: علاوه بر راه اندازی آزمایشگاه تشخیص مولکولی کرونا، بهره برداری از تولید کیت های تشخیص کرونای انگلیسی در آینده نزدیک در نقش مهمی در کنترل این بیماری دارد.
وی ادامه داد: با آغاز توزیع گسترده واکسن ایرانی در ماه های آینده، باید از هم اکنون تمهیدات لازم از نظر امکانات، تجهیزات و نیروی انسانی اندیشیده شود و این امر یک پروژه ملی است که همه باید با حوزه بهداشت مشارکت و همکاری لازم را داشته باشند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با ابراز نگرانی از افزایش مراجعه کنندگان با علائم کرونا به مراکز درمانی این استان، گفت: رعایت دستورالعمل های بهداشتی از جمله استفاده از ماسک، رعایت فاصله اجتماعی، اجتناب از حضور در اماکن پر جمعیت و همچنین شست و شوی مستمر دست ها، باید همواره مورد توجه باشد.
وی با تقدیر از اقدام های صورت گرفته معاونت بهداشت قم برای جلوگیری از موج چهارم کرونا در این استان، افزود: اگر تلاشهای حوزه بهداشت در استان نبود، قم پیک چهارم را تجربه میکرد.
وضعیت کرونایی قم از بیست و پنجم اسفندماه از آبی به زرد تغییر رنگ داد.
ویروس کرونا»، موسوم به «کووید ۱۹» اواسط ماه دسامبر سال گذشته (۲۴ آذر ۹۸) در شهر «ووهان» واقع در مرکز چین گزارش شد ابتدا از این بیماری بهعنوان ذاتالریه نامبرده میشد اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ۹۸) بهصورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.
شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا میتوانند با شماره تلفنهای ۴۰۳۰، ۳۱۳۶ و ۱۹۰ تماس بگیرند و یا برای کسب آخرین اخبار از دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.
همه ایرانیان میتوانند با مراجعه به سامانه غربالگری الکترونیکی ویروس کرونا به نشانی اینترنتی https://salamat.gov.ir و تکمیل اطلاعات خواستهشده، گام بلندی در ارتقای سلامت جامعه و شکست ویروس کرونا بردارند.