جوان مبارکه‌ای در زاینده رود جان باخت

خبرگزاری مهر دوشنبه 08 اردیبهشت 1404 - 09:32
اصفهان - مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با بیان اینکه شهروندان از شنا در زاینده رود خودداری کنند، گفت: روز گذشته یک جوان در حوضچه منشعب از زاینده رود در مبارکه جان باخت.

منصور شیشه فروش در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: حادثه تأسف بار غرق یک مرد جوان در حوضچه منشعب از زاینده رود در محدوده شهر مبارکه در بعدازظهر روز یکشنبه، نشان‌دهنده خطرات جدی ناشی از افزایش دما و حضور افراد در عرصه‌های طبیعی و گردشگری، به ویژه در روزهای آخر هفته است.

وی با اشاره به حوادث غرق شدگی در کانال‌های انتقال آب، استخرهای ذخیره آب کشاورزی و همچنین مسیر رودخانه‌ها در مناطق غرب و جنوب استان، اعلام کرد که مدیریت بحران استان اصفهان در این خصوص هشدارهای لازم را صادر کرده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان افزود: کانال‌های انتقال آب به دلیل شدت جریان آب، شیب و لغزندگی دیواره‌ها و استخرهای ذخیره آب کشاورزی به دلیل عمق زیاد و لایه پوششی لغزنده ژئوممبران، محل ایمنی برای شنا نیست.

شیشه فروش همچنین به آمار حوادث غرق شدگی در سال ۱۴۰۳ اشاره کرد و گفت: تعداد ۷۴ مورد حادثه در رودخانه‌ها، کانال‌های انتقال آب و استخرهای ذخیره آب کشاورزی و داخل باغات شخصی در سطح استان به وقوع پیوسته که متأسفانه منجر به جان باختن ۳۰ نفر شده است.

وی همچنین به امداد رسانی سرپایی و انتقال مصدومین حوادث فوق به مراکز درمانی توسط عوامل آتش‌نشانی و اورژانس اشاره کرد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با تاکید بر لزوم رعایت اصول ایمنی در روزهای تعطیل و پایان هفته، گفت: برای پیشگیری از وقوع حوادث، به شهرداری‌ها، آب منطقه‌ای، جمعیت هلال احمر، میراث فرهنگی و جهاد کشاورزی ابلاغ گردید تا با استقرار تیم‌های امدادی مجهز به امکانات امداد در آب و گشت و نظارت در مسیر کانال‌ها و رودخانه‌ها، اقدامات پیشگیرانه را اجرایی کنند.

شیشه فروش همچنین به مناطق خطرناک اشاره کرد و گفت: رودخانه‌های خرسان، آب ملخ، ونک در شهرستان سمیرم، رودخانه‌های گوکان، یلان و چشما لنگان در فریدونشهر و همچنین زاینده رود در مناطق غرب استان، از جمله مناطقی هستند که می‌بایست طرح‌های کاهش خطر و نصب حفاظ اطراف کانال‌ها در مقاطع پرخطر اجرایی شود.

وی تاکید کرد: نظارت سازمان جهاد کشاورزی بر نصب حفاظ و تابلوهای هشدار و تعبیه طناب نجات در استخرهای ذخیره آب کشاورزی توسط بهره‌برداران ضروری است. همچنین مالکان باغات شخصی باید در جهت ایمن نمودن استخرهای داخل باغات و رعایت اصول ایمنی و بهره‌گیری از تخصص کارشناسان آتش‌نشانی در ارزیابی ایمنی اقدام کنند.

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.