موافقت آمریکا با قرارداد فروش پاتریوت به کویت

عصر ایران پنج شنبه 11 اردیبهشت 1404 - 10:36
وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد که موشک‌های پاتریوت، توان کویت در مقابله با تهدیدهای کنونی و آتی ارتقا خواهد بخشید و امنیت زیرساخت‌های نفت و گاز آن را تضمین می‌کند.

وزارت دفاع آمریکا از موافقت با قرارداد فروش سامانه پدافندی پاتریوت به کویت به ارزش ۴۲۵ میلیون دلار خبر داد.

به گزارش ایسنا، وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) اعلام کرد که با قرارداد فروش احتمالی سامانه پدافندی «پاتریوت» و تجهیزات مربوط به آن به کویت به ارزش ۴۲۵ میلیون دلار موافقت کرده است.

به گزارش خبرگزاری «رویترز»، پنتاگون اوایل ماه آوریل اعلام کرد که وزارت خارجه آمریکا با قرارداد احتمالی به‌روزرسانی و ارتقای موشک‌های پاتریوت موافقت کرد.

پیشتر وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد که «این قرارداد فروش با کمک به بهبود امنیت همپیمان اصلی ما در خارج از پیمان ناتو که به منزله قدرت مهمی برای ثبات سیاسی و پیشرفت اقتصادی در خاورمیانه است، از سیاست خارجه و امنیت ملی آمریکا حمایت خواهد کرد».

همچنین این وزارتخانه اعلام کرد: موشک‌های پاتریوت، توان کویت در مقابله با تهدیدهای کنونی و آتی ارتقا خواهد بخشید و امنیت زیرساخت‌های نفت و گاز آن را تضمین می‌کند.

ارزش قرارداد ۸۴ موشک و تجهیزات مرتبط با آن که ساخت شرکت پدافندی «لاکهید مارتین» آمریکاست، ۸۰۰ میلیون دلار است اما ارزش قرارداد تعمیر و نگهداری، آموزش و کمک فنی که قرار است این شرکت و پیمانکار دفاعی «Raytheon» ارائه شود، ۴۲۵ میلیون دلار بوده و در کنار آن یک قرارداد ۲۰۰ میلیون دلاری نیز برای تعمیر تجهیزات قدیمی نیز وجود دارد.

در مه سال ۲۰۲۰ آمریکا موافقت خود را با فروش ۸۴ عدد از جدیدترین موشک‌های پاتریوت به کویت و نیز مجموعه‌ای از تجهیزات برای به‌روزرسانی سامانه‌های ضد موشک به ارزش کلی ۱.۴۲۵ میلیارد دلار اعلام کرد.

 

منبع خبر "عصر ایران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.