رکنا: مصرف روزانه تخممرغ، برخلاف باورهای قدیمی، برای بیشتر افراد سالم نه تنها ضرری ندارد بلکه با توجه به تحقیقات جدید، تأثیر قابل توجهی بر افزایش کلسترول خون ندارد و میتواند بخشی از یک رژیم غذایی متعادل باشد.
به گزارش رکنا، برای مدتها این نگرانی وجود داشت که مصرف مکرر
تخم مرغ باعث افزایش سطح
کلسترول خون شود، که میتواند برای کسانی که دچار چربی خون بالا یا مشکلات گرفتگی عروق هستند خطری جدی ایجاد کند.
تحقیقات جدید چه میگویند؟
امروزه پژوهشها نشان دادهاند که برخلاف باور رایج گذشته، کلسترول موجود در تخممرغ تأثیر چندانی بر سطح کلسترول خون اکثر مردم ندارد. این یافتهها به بسیاری از افراد این امکان را میدهند بدون نگرانی از مصرف تخممرغ لذت ببرند.
نتایج پزشکان متخصص درباره تخممرغ
دکتر محمد حسین نجفی، متخصص قلب و فوق تخصص آنژیوپلاستی، تأکید دارد تحقیقات نشان دادهاند مصرف روزانه تخممرغ، چه سفیده و چه زرده، اگر بهصورت منظم و متعادل انجام شود، برای بدن مضر نیست و سبب افزایش چربی نمیشود. وی میگوید: تخممرغ پختهشده بهویژه بهشکل آبپز، گزینه سالمتری است، زیرا نیمرو که با روغن تهیه میشود میتواند تا حدی سطح کلسترول را بالا ببرد. بااینحال، مصرف آن به علت خواص مفید برای سلامت مغز توصیه میشود.
تأثیر تخممرغ بر پیشگیری از آلزایمر
این متخصص اضافه میکند که مصرف روزانه تخممرغ برای اکثر افراد مشکلی ایجاد نمیکند و حتی ممکن است به پیشگیری از آلزایمر در دوران میانسالی و پیری کمک کند. این موضوع میتواند افراد را به استفاده منظم از این ماده غذایی مهم در رژیم روزانه ترغیب کند.
منبع خبر "
رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.