طرز تهیه مرغ شکم پر بدون فر

بیتوته پنج شنبه 11 اردیبهشت 1404 - 22:49

طرز تهیه مرغ شکم پر بدون فر



طرز تهیه مرغ شکم پر بدون فر


طرز تهیه مرغ شکم پر بدون فر :
ابتدا شکم مرغ را شسته و نوک بالها و گردنش را می چینیم.
مرغ را به مدت ۱ ساعت داخل آب نمک قرار داده و پس از آن مرغ را درون مخلوط پیازهای خلالی، فلفل دلمه ای، ادویه جات، آبلیمو و زعفران به مدت حداقل ۳ ساعت می خوابانیم (من هم به مقدار زیاد مخلوط آبلیمو و زعفران را با سرنگ به گوشت مرغ تزریق کردم).


برای داخل شکم مرغمان از مواد مختلفی می توان استفاده کرد اما من فقط پیاز، فلفل دلمه ای، چند حبه سیر، هویج، جعفری خرد شده، زرشک و مقداری رب و ادویه جات را تفت داده و در داخل شکم مرغ ریختم و پارگی شکم را دوخته و پاها و بالها را به هم وصل کردم و آنرا داخل آب سرد (پیاز، فلفل دلمه ای، هویج، نمک و ادویه) گذاشته و بعد از جوش آمدن به مدت ۳۰ دقیقه پخته و بعد از پخته شدن آرام برداشته و با قلمو آنرا آغشته به زعفران کرده و در روغن سرخ کردم.

گردآوری : بخش آشپزی بیتوته

منبع خبر "بیتوته" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.