به گزارش مشرق، در هفتهای که گذشت، دو خبر و گزارش پیرامون گروهک تروریستی منافقین جالبتوجه بود که مرور خبری آن خالیازلطف نیست. مطلب اول افشاگری یک رسانه آلبانیایی پیرامون پولپاشی منافقین برای انتشار اخبار و گزارشهای جعلی در مورد این گروهک و ایران و جمهوری اسلامی است و دومی هم آماری از اخبار دروغی است که این گروهک پیرامون حادثه آتشسوزی بندر شهید رجایی به فضای مجازی پمپاژ کرد.
هر دو هم نشاندهنده مدل کاری دارودسته رجوی در فضای رسانه است که با روایات جعلی و فیکنیوزها و تلاش برای ترور حقیقت کار خود را میخواهند پیش ببرند، چنانچه در فضای واقعی نیز با تروریسم بهدنبال تلاش برای رسیدن به قدرت بوده و هستند.
پولپاشی منافقین در رسانههای آلبانی
حضور منافقین در آلبانی و کمپ تیرانا باعث شده رسانههای آلبانیایی گاه مطالب و گزارشهایی در مورد آنها منتشر کنند و حالا یکی از این رسانهها افشا کرده که سازمان منافقین برای آنکه اخبار و گزارشهای ساختگیاش در یک رسانه آلبانیایی کار شود، اقدام به پولپاشی کرده است.
رسانه آلبانیایی «گازتا ایمپکت» گزارشی افشاگرانه علیه این گروهک تروریستی منتشر کرده که در آن آمده عوامل منافقین با دادن پول، در رسانههای مشهور این کشور ازجمله «آلبانیان دیلینیوز» اطلاعات جعلی منتشر میکنند.
دوهفته پیش خبری از سوی «آلبانیان دیلی نیوز» منتشر شد که در آن ادعا شده هزاران شهردار فرانسوی علیه ایران صفآرایی کرده و از مریم رجوی، حمایت میکنند. این خبر جعلی است. «گازتا ایمپکت» افشا کرده که این رسانه آلبانیایی درواقع جزئی از کمپین اطلاعات نادرست منافقین به رهبری مریم رجوی در اردوگاه اشرف ۳ است.
خبری که منتشرشده میگوید که «بیش از هزار شهردار فرانسوی یک بیانیه مشترک را امضا کردهاند که در آن خواستار توقف فوری اعدامها در ایران شده و به افزایش نگرانکننده مجازاتهای اعدام در دوره ریاستجمهوری مسعود پزشکیان اشاره کردهاند.
شهرداران بهوضوح از درخواست مریم رجوی برای لغو مجازات اعدام حمایت کرده و به طرح ۱۰ مادهای ایشان اشاره کردهاند که از عدالت، دموکراسی و پایان اعدامها در یک ایران آزاد در آینده دفاع میکند.»
نکته جالبتوجه آن است که هیچ فکتی از چنین اتفاقی موجود نیست و در واقعیت چنین اتفاقی رخ نداده است. هیچ اطلاعاتی هم در مورد نام و شهر این شهرداران فرضی! موجود نیست. همه آنچه بهعنوان خبر منتشر شده، برخاسته از فیکنیوزی است که رجوی و دارودستهاش با پولپاشی به این رسانه، خواستار انتشار آن شدهاند.
البته کل ماجرای پذیرش منافقین در آلبانی و از سوی دولت این کشور به دریافت پول و نیز فسادهای گسترده دولتی و حزبی در این کشور و زدوبندهای اینچنینی برمیگردد، چنانچه با پذیرش موافقان، فقط در یک فقره آمریکا ۲۵ میلیون دلار به دولت آلبانی داد، لذا عجیب نیست که رسانهای در آلبانی هم در ازای دریافت پول اقدام به انتشار مطالب مدنظر منافقین کند.
علاوه بر این، پیشتر نیز گزارشهایی در رسانههای آلبانیایی منتشر شده بود که از پرداختهای این سازمان به سیاستمداران و شخصیتهای آلبانی خبر میداد تا از این گروهک تروریستی در مجامع و رویدادهایشان دفاع کنند. برخی رسانههای آلبانیایی معتقدند حضور یک گروه مسلح سازمانیافته در خاک این کشور میتواند امنیت مردم آلبانی را تهدید کند.
اما تاکنون این قبیل اعتراضات سودی نبخشیده و از آنجا که فساد سازمانیافته در میان مقامات آلبانیایی نقطه اشتراکی با منافقین یافته و البته این حضور برای دولتمردان و اهل سیاست در آلبانی سود مادی دارد، اعتنایی به این اعتراضات ندارند.
انتشار۲۰ هزار خبر دروغ توسط منافقین در حادثه بندرعباس
خبر دوم که این هم در نوع خود جالبتوجه است، یک آمار اولیه از خبرهای دروغی است که گروهک منافقین پیرامون حادثه انفجار در بندر شهیدرجایی منتشر کرده است. مطابق این خبر، ۲۰ هزار مطلب دروغ در مورد این حادثه از سوی واحد سایبری منافقین که در کمپ تیرانا مستقرند، منتشر شده است. مطابق این خبر، این اخبار جعلی به ترتیب در «تلگرام، شبکه ایکس، اینستاگرام و نیز یک پیامرسان ایرانی» منتشر شده است.
انتشار گفتوگوهای جعلی و ساختگی با مقامات مرتبط در استان هرمزگان یا ساخت و انتشار و دامن زدن به خبر دروغ انفجار سوخت موشک در بندر شهید رجایی از جمله این خبرهای جعلی است.
پیادهنظام منافقین نشویم!
منافقین که تکلیف روشنی دارند و از ریختن خون هم ابایی ندارند و دستشان به خون هزاران نفر آلوده است، لذا دروغگویی مجازی شاید برای آنها کار تمیزتری! هم محسوب شود، وقتی که کسبوکارشان کشتن افراد بیگناه است، اما اینسو در داخل ایران چرا برخی از این اخبار توسط افراد دستبهدست شده و برای یکدیگر ارسال میکنند؟
در ماههای گذشته منافقین، یک کانال تلگرامی با عنوان کانال خبررسان شبکه یک ایجاد کردند که در آن اخبار جعلی، ازجمله گفتوگوهای ساختگی با مسئولان ایرانی منتشر میشود و با توجه بهعنوان کانال، مردم را فریب میدهند. در ماجرای آتشسوزی بندر شهیدرجایی هم این کانال فعال بود.
تاکید بر دریافت اخبار از منابع رسمی برای همین است که در هنگامه حوادثی اینچنینی، ذهن ما از قبل نسبت به اخبار جعلی واکسینه شده باشد و بیآنکه بدانیم و بخواهیم تبدیل به پیادهنظام یک گروهک تروریستی و منفور نشویم.