به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ حجتالاسلام اصغر عسکری امام جمعه رفسنجان در خطبههای نمازجمعه در مصلی امام خامنهای این شهر با گرامیداشت روز کارگر و روز معلم به موضوع ناترازیهای برق اشاره و تصریح کرد: مسوولان شهرستان به طور جد دنبال پیگیری این موضوع هستند.
او گفت : نماینده مردم رفسنجان نیز در تهران موضوع عدم قطع برق کشاورزی را از وزارتخانه پیگیری کند، سال گذشته قطعیها خسارات زیادی به محصولات کشاورزی مردم رساند.
وی بیان کرد : امیدواریم امسال خاموشیهای برق تکرار نشود و شاهد خسارت در بخش کشاورزی نباشیم.
امام جمعه رفسنجان افزود : طبق آماری که بنده گرفتم تولید برق در استان کرمان ۴ هزار مگاوات است، مصرف فعلی حدود ۳ هزار مگاوات با خاموشیهایی که در حال اعمال است، بوده و یک هزار مگاوات به استانهای دیگر منتقل میشود.
وی گفت : اگر بخواهند محدودیت و خاموشی نداشته باشند ۳۸۰۰ مگاوات برق برای استان کرمان کافی است و ما ۲۰۰ مگاوات اضافه هم داریم که به شبکه وارد میشود.
حجت الاسلام عسکری اعلام کرد : رفسنجان ۲۶۰ مگاوات برق نیاز دارد، از این میزان بهتنهایی مس ۱۴۰ مگاوات را مصرف میکند و سایر صنایع و معادن و کشاورزی و خانگی ۱۲۰ مگاوات مصرف دارند.
او گفت : شرکت مس در رفسنجان نیروگاه گازی با تولید ۷۰ مگاوات برق دارد؛ مس در مجموع در کشور ۲۲۰ مگاوات برق مصرفی دارد که در قبال آن ۶۴۰ مگاوات برق در کل کشور تولید دارد و نزدیک به سه برابر آنچه که برق مصرف میکند تولید دارد که جای قدردانی است، اما درخواست و مطالبه ما و همه مردم این است که مس طبق وعدهای که داده بود، نیروگاهی احداث کند که ظرفیت و تولید را بالا ببرد.
امامجمعه رفسنجان افزود : استان کرمان که این همه تولید برق دارد چرا کشاورزی آن باید آسیب ببیند؛ مسوولان در این زمینه مسئولانه عمل کنند؛ زمانی که موتورپمپ خاموش میشود آبی که برمیگردد به چاه، به بدنه چاه آسیب میرساند و خود موتور هم آسیب میبیند؛ برخی نمیدانند قطعی برق کشاورزی مانند خانه نیست.
وی گفت : مسوولان استان به طور جدی پای کار باشند و از این خواسته مردم دفاع کنند؛ زمانی که درخت پسته و خرما آب نخورند و محصول آنها از بین میرود.
او بیان کرد: مسوولان استان سهمیه برق رفسنجان را اعلام کنند و این سرمایه مدیریت شود تا به کشاورزی آسیب نرسد.
48