به گزارش خبرگزاری مهر، حجتالاسلام عبدالرضا محمودی در سفر به قم با حجتالاسلام قنواتی معاون امور طلاب و دانش آموختگان حوزههای علمیه، حجتالاسلام رفیعی معاون تبلیغ و امور فرهنگی حوزههای علمیه، حجتالاسلام حسین هاشمی معاون منابع انسانی و پشتیبانی حوزههای علمیه و حجتالاسلام زنگویی مدیرکل آموزشهای تخصصی حوزههای علمیه دیدار کرد.
وی در دیدار با حجتالاسلام قنواتی ضمن ارائه گزارشی از وضعیت طلاب و دانشآموختگان استان فارس، به موضوعات مختلفی از جمله تجهیز وسایل آشپزخانه مدارس علمیه، برنامههای ورزشی و اردوهای زیارتی و سیاحتی و دغدغههای طلاب و دانشآموختگان اشاره کرد و خواستار حمایتهای بیشتر در این زمینهها شد.
حجتالاسلام قنواتی نیز در این نشست با تأکید بر ظرفیتهای بالای استان فارس، گفت: وجود بارگاههای ملکوتی حضرت شاهچراغ (ع) و سید علاءالدین حسین (ع) از جمله ظرفیتهای کمنظیر استان است که باید در مسیر ارتقا فرهنگی و معنوی طلاب مورد توجه قرار گیرد.
وی ادامه داد: بررسیها نشان میدهد ظرفیتهای بالقوه فراوانی در استان وجود دارد که با برنامهریزی میتوان آنها را به بالفعل تبدیل کرد. همچنین تعداد زیادی از طلاب فارس در خارج از استان مشغول به تحصیل هستند که آمادگی کامل برای بازگرداندن و بهکارگیری آنها در استان وجود دارد و بودجه لازم در این زمینه پیشبینی شده است.
همچنین حجتالاسلام پناهی، مدیر سلامت و بهداشت معاونت امور طلاب و دانش آموختگان حوزههای علمیه پیشنهاد کرد که سومین اردوی کشوری طلاب در شهر شیراز برگزار شود.
استان فارس میتواند به پایگاه تبلیغ بینالمللی تبدیل شود
حجتالاسلام محمودی در دیدار با حجتالاسلام رفیعی به مسائلی همچون اعزام مبلغان طرح هجرت، فعالیت مبلغان و مبلغات در مدارس امین و اجرای برنامه نسیم رحمت اشاره کرد.
وی با اشاره به ظرفیتهای فراوان استان فارس اظهار کرد: این ظرفیتها باید ابتدا شناسایی شده و سپس با همافزایی و برنامهریزی دقیق در مسیر ارتقای فعالیتهای تبلیغی به کار گرفته شوند.
حجتالاسلام رفیعی نیز با بیان اینکه استان فارس دارای طبقات نخبه و ظرفیتهای متنوع فرهنگی است، گفت: با استفاده از این توانمندیها، میتوان استان فارس را به یک پایگاه تبلیغ بینالمللی تبدیل کرد.
وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری درباره جایگاه تبلیغ در حوزههای علمیه تأکید کرد: زمینههای تبلیغی بسیار گستردهاند و لازم است دورهها، طرحها و آموزشهای کاربردی برای مبلغان و مبلغات برگزار شود تا اثرات آن بهصورت محسوس و مؤثر در جامعه نمایان شود.
جذب اعتبارات برای اتمام پروژههای عمرانی
مدیر حوزه علمیه فارس همچنین در دیدار با حجتالاسلام حسین هاشمی، معاون منابع انسانی و پشتیبانی حوزههای علمیه گزارشی از وضعیت مدارس علمیه استان فارس ارائه کرد و با اشاره به قدمت تاریخی و اهمیت مدارس علمیه در فارس، گفت: مدرسه علمیه منصوریه با قدمتی بیش از ۷۰۰ سال و مدرسه علمیه خان (حجت ابنالحسن علیهالسلام) با قدمتی بیش از ۴۰۰ سال، از مراکز علمی مهم استان هستند که نیازمند مرمت، بازسازی و نگهداری ویژهاند.
حجتالاسلام محمودی در ادامه با اشاره به پروژههای عمرانی حوزه علمیه استان افزود: در حال حاضر، ۱۳ پروژه عمرانی در استان در دست اجرا است که با همکاری حجتالاسلام میرفاطمی، معاون سابق منابع انسانی و پشتیبانی، ۹ پروژه از نظر ساختمانی تکمیل شده و برخی از آنها نیازمند تجهیز هستند. ۴ پروژه دیگر نیز در مرحله تکمیل باقی مانده است.
حجتالاسلام هاشمی نیز در این دیدار ضمن قدردانی از تلاشهای صورتگرفته در استان فارس، بیان داشت: با پیگیریهای آیتالله اعرافی و شورای عالی حوزههای علمیه، جذب اعتبارات برای اتمام پروژههای عمرانی در دستور کار قرار دارد و استان فارس نیز مشمول این حمایتها خواهد بود.
وی همچنین به تشریح برنامههای آتی معاونت منابع انسانی و پشتیبانی در راستای پویاسازی زیرساختهای حوزههای علمیه پرداخت.
تأکید بر برگزاری آموزشهای کاربردی
حجتالاسلام محمودی همچنین با حجتالاسلام زنگویی، مدیرکل آموزشهای کاربردی حوزههای علمیه دیدار کرد.
وی در این دیدار گزارشی از دورهها و برنامههای آموزشی برگزارشده توسط نماینده این مرکز در استان فارس ارائه کرد و با اشاره به حضور گسترده روحانیون در قالب طرح هجرت و مبلغان و مبلغات مدارس امین بیان داشت: نیاز به برگزاری دورههای آموزشی کاربردی و مهارتی در استان کاملاً محسوس است و باید در این زمینه حمایت جدی صورت گیرد.
حجتالاسلام زنگویی نیز ضمن استقبال از این رویکرد، گفت: با توجه به ظرفیتهای انسانی، فرهنگی و مذهبی در استان فارس، این استان میتواند به یک پایگاه آموزشهای کاربردی تبدیل شود.