به گزارش خبرگزاری مهر، بخش دوم موزه جانورشناسی دانشگاه لرستان در راستای شناساندن جانوران دریایی خلیج همیشه فارس با حضور جمعی از مدیران و دانشگاهیان دانشگاه لرستان از جمله «حسین حاتمی»، سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه، افتتاح شد.
حسین حاتمی، سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه لرستان دراینرابطه، ضمن تقدیر از چنین اقدامی بهعنوان نخستین موزه دانشگاه، بر حمایت این معاونت از گسترش کمی و کیفی موزه و لزوم کسب استاندارهای بینالمللی تأکید کرد.
علی غلامی فرد، مؤسس و مدیر موزه و عضو هیئتعلمی گروه زیستشناسی دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان نیز ضمن عرض شادباش به مناسبت روز ملی خلیجفارس و تقدیر و تشکر از مدیران دانشگاه برای در اختیار نهادن مکان کنونی موزه و خرید تجهیزات نگهداری نمونهها و تشکر از کمکهای دانشجویان در ارتباط با موزه، از دغدغه قلبی و علمی خود برای بزرگداشت جایگاه خلیج همیشه فارس و به سبک تخصصی و نیز پیشرفت هرچه بیشتر کمی و کیفی سطح علمی دانشگاه لرستان، سخن گفت.
وی ادامه داد: این موزه تا تبدیلشدن به یک موزه جامع تاریخ طبیعی که دربرگیرنده ابعاد علمی مختلف و در شأن دانشگاه بزرگ لرستان باشد، راه زیادی دارد و اکنون جزو سرمایههای معنوی و مادی دانشگاه لرستان و متعلق به همه است که میتواند نیاز آموزشی و پژوهشی اقشار مختلف تحصیلی را به سهم خود برآورده کند.
مؤسس و مدیر موزه و عضو هیئتعلمی گروه زیستشناسی دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان، بیان کرد: تنوع گسترده و کمنظیر از نمونههای جانوران مختلف، بهویژه خزندگان و ماهیان و نیز بیمهرگان دریایی از شاخصهای موزه جانورشناسی دانشگاه لرستان است.
غلامی فرد، بیان کرد: به فضل الهی و در صورت تقویت حمایت ساختاری، امیدوارم بخش جدید متنوع دیگری به این موزه اضافه تا با افزایش تنوع گونهها بر غنای موزه افزوده بشود.