ارسلان شکری در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: روز گذشته در نشست شورای ساماندهی مبادی ورودی و خروجی مجاز زمینی کشور به ریاست وزیر راه و شهرسازی طرحهای جامع و ساماندهی چهار پایانه مرزی آذربایجانغربی به تصویب رسید.
وی ادامه داد: طرح فاز یک جامع پایانه مرزی کوزهرش، بازنگری طرح جامع ساماندهی پایانههای مرزی بازرگان و تمرچین و طراحی ایست اختیاری پایانه مرزی رازی به تصویب رسید که گام مهمی در جهت توسعه و تسهیل ترددهای مرزی و تجارت از پایانههای مرزی استان خواهد بود.
شکری خاطرنشان کرد: این مصوبات با هدف توسعه زیرساختهای مرزی، بهبود روند ترددهای بینالمللی، تسهیل مبادلات تجاری و ارتقای سطح خدماترسانی در پایانههای مرزی استان انجام شد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای آذربایجان غربی با بیان اینکه هم اکنون نزدیک ۷۰۰ خودرو در مرز بازرگان و ۴۰۰ خودروی ترانزیتی در مرز تمرچین تردد میکنند، اضافه کرد: با راه اندازی پایانه مرزی کوزه رش به عنوان چهارمین پایانه مرزی ایران با ترکیه شاهد تحولات اساسی در حوزه تجارت و ترددهای مرزی در استان خواهیم بود.
مدیر کل راهداری و حمل ونقل جادهای آذربایجان غربی خاطرنشان کرد: در یک سال گذشته ۶ میلیون نفر مسافر داخلی و خارجی، توسط ۱۱ هزار و ۹۱۵ دستگاه ناوگان مسافربری از پنج پایانه مرزی استان جابجا شدند.
شکری به نقش مهم استان آذربایجانغربی در مبادلات مرزی ایران اشاره و خاطرنشان کرد: این استان دروازه تجاری برای ورود و خروج کالاها به کشورهای همسایه است که با تصویب این پایانههای مرزی با توجه به هدف تجاری مراودات ۳۰ میلیارد دلاری ایران و ترکیه یک گام برای تحقق این هدف نزدیک تر میشویم.
۹۶۷ کیلومتر مرز مشترک با سه کشور ترکیه، عراق و جمهوری آذربایجان موجب شده تا آذربایجانغربی به یکی از استانهای مهم جمهوری اسلامی ایران در توسعه تجارت بین المللی به شمار میرود.