به گزارش خبرگزاری برنا ازفارس، قبل از آماده سازی مواد غذایی، دستان خود را با آب و صابون شسته و خشک کنیم.
هم زدن و تکان دادن ظرف غذا در هنگام پخت سبب انتقال بهتر و یکنواخت حرارت در ماده غذایی و حفظ بهتر ارزش تغذیه ای آن می شود.
بهتر است برای حصول اطمینان از پخت کامل و ایمن مواد غذایی از دماسنج غذایی استفاده کرده و دمای بخش های مرکزی مواد غذایی فسادپذیر در هنگام پخت باید به دست کم ۷۵ درجه سانتیگراد برسد.
در سبد خرید خود مواد غذایی خام مانند میوه و سبزی را از مواد غذایی آماده مصرف جدا کرده و گوشت قرمز و مرغ را در پلاستیک در بسته به نحوی قرار دهید تا آب آن به بیرون نشت نکند.
منبع خبر "
خبرگزاری برنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.