به گزارش خبرگزاری مهر، فرهاد رستگار نسب در دومین همایش ملی آسیبهای اجتماعی ایران با محوریت پیشگیری از خودکشی، اظهار داشت: بدون استحکام و ارتقای همکاری بین سه نهاد اصلی شامل خانواده، دولت و بخش عمومی جامعه، نمیتوان آسیبهای اجتماعی از جمله خودکشی را کاهش داد.
وی ادامه داد: سیاستگذاری اجتماعی بایستی مانع انزوای فرد در جامعه بشود؛ یعنی سیاستها بهگونهای باشند که افراد بهسوی انزوا و سرخوردگی از جامعه نروند؛ زیرا این معضل خودش ممکن است باعث خودکشی بشود.
مدیرکل دفتر مطالعات، رصد و پیوست اجتماعی وزارت کشور، بیان داشت: بازاندیشی در راههای رفته شده یک ضرورت است؛ ما باید بتوانیم در روشها و ایدههایی که اجرا شده است بازاندیشی کنیم که این بازاندیشی متناسب با اقتضائات امروزین جامعه است.
رستگار نسب، بیان کرد: ما باید اطلاعات جامع و دقیق و جزئی از آسیبهای اجتماعی از جمله خودکشی داشته باشیم تا بتوانیم برنامهریزی علمی دقیق انجام بدهیم.
وی تصریح کرد: ما این آمادگی را داریم که برای مثال چند استان در کشور، یک کلان پروژه در رابطه به راهکارهای کاهش خودکشی ارائه کنند و ما هم در وزارت کشور حمایت کنیم تا آسیبهای اجتماعی همچون خودکشی کاهش یابد.