«مسکن مهر هشتگرد» تبدیل به شهر ارواح شد! / 49 هزار خانه بدون آب، برق و سکنه

رکنا دوشنبه 15 اردیبهشت 1404 - 09:21
رکنا اقتصادی: بیش از 49 هزار واحد مسکن مهر در فاز 7 شهر مهستان بدون هیچگونه خدمات رها شده و برای تکمیل آنها بیش از 1200 میلیارد تومان اعتبار نیاز است. مدیرعامل شهر جدید مهستان خواستار همکاری نهادها و رفع موانع حقوقی و اجرایی برای تکمیل این پروژه‌ها شد.
«مسکن مهر هشتگرد» تبدیل به شهر ارواح شد! / 49 هزار خانه بدون آب، برق و سکنه

به گزارش رکنا، مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید مهستان اعلام کرد بیش از ۴۹ هزار واحد مسکن مهر در فاز ۷ بدون هیچگونه خدمات اساسی رها شده‌اند و برای تکمیل آنها بیش از ۱۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است. وی با اشاره به پروژه‌های نیمه‌کاره و مشکلات حقوقی با پیمانکاران، خواستار همکاری نهادهای قضایی و اجرایی برای تحویل کارگاه‌ها شد. رضایی همچنین از تعطیلی سامانه سادا، رکود فروش پروژه‌ها و عدم تحویل مترو انتقاد کرد و خواستار پیگیری ملی و بهره‌گیری از بودجه‌های ساخت مسکن ملی برای حل بحران شد.

مصطفی رضایی، مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید مهستان ضمن بیان گزارشی از وضعیت نامطلوب پروژه‌های نیمه‌تمام هشتگرد و با اشاره به پروژه ریحانه با ۴هزار و ۶۴۶ واحد در ورودی شهر که سال‌هاست نیمه‌کاره رها شده و گفت: امکان فسخ قرارداد و به‌روزرسانی قیمت‌ها وجود دارد، اما ما به دنبال دعوای حقوقی نیستیم. هدف ما این است که پروژه‌ها با تعامل و بدون ورود به فرایندهای طولانی قضایی به سرانجام برسند.

رضایی با تأکید بر اینکه بیش از ۴۹ هزار واحد مسکن مهر در فاز ۷ بدون هیچ‌گونه خدمات اساسی باقی مانده‌اند، گفت: واحدهایی که با هدف سوداگری خریداری شده‌اند باید تعیین تکلیف شوند. این واحدها نه سکنه دارند، نه خدمات دریافت کرده‌اند، و نه حتی نگهبانی دارند. ما هزینه سربار برای این واحدها نداریم و این وضعیت مانع بهره‌برداری از پروژه‌ها شده است.

وی از سنگ‌اندازی پیمانکارانی گفت که پس از فسخ قرارداد، با طرح شکایت مانع تحویل کارگاه‌ها می‌شوند: ما از شورای تأمین شهرستان می‌خواهیم که با اخذ تعهد از ما، کارگاه‌ها را تحویل دهند تا بتوانیم با پیمانکاران جدید، واحدهای معطل‌مانده را تکمیل و به مردم تحویل دهیم. اگر پیمانکار سابق در دادگاه رأی گرفت، ما در کمتر از دو ماه تسویه خواهیم کرد.

وی همچنین از تجربه‌های پیشین در پروژه‌های مشابه گفت: در چند پرونده مشابه توانستیم با کمک دادستانی، کارگاه‌ها را پس بگیریم. پروژه‌هایی داریم که پیمانکار حتی مالکیتی هم ندارد و مدت قراردادش هم تمام شده، اما به دلیل مشکلات حقوقی، روند تحویل به تأخیر افتاده است.

رضایی با اشاره به نقش سامانه سادا در کند شدن روند فروش و ثبت پروژه‌ها گفت: سامانه عملاً تعطیل شده و فروش نداریم. انتظار داریم یک پیگیری ملی برای رفع این مشکل انجام شود.

وی همچنین از عدم تحویل مترو توسط شرکت بهره‌بردار خبر داد و خواستار همکاری نهادها برای تسریع در بهره‌برداری شد.

رضایی در پایان، با توجه به نیاز فوری برای تکمیل پروژه‌های موجود، اعلام کرد: برای تکمیل پروژه‌های مسکن مهر به بیش از ۱۲۰۰ میلیارد تومان و برای پروژه‌های نیمه‌تمام، به تفکیک حدود ۵۲۶ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم. امیدواریم بتوانیم از ظرفیت‌های قانونی موجود، از جمله بودجه‌های ساخت مسکن ملی، بهره‌برداری کنیم.

  • فیلم / فریبا نادری بازیگر سریال «ستایش»: زندگی من به قبل و بعد از عمل بینی تقسیم میشه/ بینی من هم عقابی بود هم گوشتی

اخبار تاپ حوادث

وبگردی

منبع خبر "رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.