قیمت ارز‌های دیجیتال امروز دوشنبه ۱۵ اردیبهشت؛ شوک به رمزارز‌ها

فرارو دوشنبه 15 اردیبهشت 1404 - 14:22
با وجود رشد ۱۱.۷ درصدی حجم معاملات ۲۴ ساعته، بیت‌کوین در آستانه نشست فدرال رزرو رکودی‌ترین عملکرد هفتگی را تجربه کرد

فرارو- در آستانه تشکیل جلسه فدرال رزرو، بازار ارز دیجیتال قرمز پوش شد.

به گزارش فرارو، بازار رمزارز‌ها در حالی به استقبال نشست دو‌روزه فدرال رزرو می‌رود که با وجود افزایش ۱۱.۷ درصدی حجم معاملات در ۲۴ ساعت گذشته، اکثر ارز‌های بزرگی همچون بیت‌کوین با رشد منفی یا سود‌های محدود مواجه شدند. از میان ۱۰ ارز برتر، ۹ ارز در محدوده قرمز یا نزدیک به آن معامله شدند و بیش از نیمی از ۱۰۰ ارز اول بازار افت قیمت را تجربه کردند. هرچند حجم کلی بازار با ۱۱.۷ درصد رشد به ۵۶.۲۸ میلیارد دلار رسید، شاخص کل بازار ۰.۵۶ درصد کاهش یافت و حجم معاملات تتر نسبت به دو روز گذشته افزایش یافت که می‌تواند نشانه‌ای از فشار فروش نوسان‌گیر‌ها پیش از تصمیمات مهم سیاست‌گذار پولی باشد.

آخرین وضعیت بیت کوین و اتریوم: بازار در انتظار! 

بر اساس داده‌ها، بیت کوین با ۱.۱۴٪ کاهش قیمت ۲۴ ساعته، یکی از رکودی‌ترین روزهای هفتگی خود را می‌گذراند. در حال حاضر، بیت کوین با قیمت ۹۴,۵۶۵ دلار معامله می‌شود. دامنه نوسانات این ارز با کمی افزایش نسبت به روز گذشته به ۲.۳۱ رسید و بین قیمت ۹۳,۵۶۱ دلار به عنوان کمترین و ۹۵,۷۵۲ دلار به عنوان بیشترین قیمت در نوسان است.

شاخص تسلط بیت کوین بر بازار رمزارز روز گذشته با کاهش ۰.۲۶ درصدی به عدد ۶۴.۶۲ رسید.

قیمت اتریوم، دومین ارز بزرگ بازار در ۲۴ ساعت گذشته پس از آزمایش کف ۱۷۸۰ دلار، توانست بازیابی کند و دوباره به منطقه ۱۸۰۰ دلار بازگردد. در حال حاضر، این ارز با قیمت ۱۸۲۷ دلار معامله می‌شود و طی ۲۴ ساعت گذشته ۰.۲۷ درصد افت قیمت داشته است. دامنه نوسانات اتریوم نسبت به چند روز گذشته بی تغییر باقیمانده و حدود ۳.۳ درصد گزارش شده است. قیمت این ارز در ۲۴ ساعت گذشته، بین ۱۷۸۰ دلار به عنوان کمترین و ۱۸۴۰ دلار به عنوان بیشترین قیمت در نوسان است.

یکه تازی ارزهای شبکه سولانا در ۲۴ گذشته

با وجود بلاتکلیفی و انتظار در بازار رمز ارز، در ۲۴ ساعت گذشته، بازار اکثر ارزهای مبتنی بر شبکه سولانا سبز بود.

پاجی پنگوئن و توربو دو میم کوین شبکه سولانا از یک سو، ویرچوال پروتوکل از سوی دیگر، نه‌تنها در فهرست ده ارز با بالاترین حجم معاملات این شبکه قرار گرفتند، بلکه هر یک برای دارندگان خود بازدهی قابل‌توجهی بین ۱۲ تا ۱۴ درصدی به ارمغان آوردند. این جهش قیمتی در حالی رخ داد که بازار کلی سولانا درگیر تثبیت قیمتی بود و حجم کلی معاملات شبکه سولانا با رشد همراه شد. با افزایش جذب نقدینگی در اکوسیستم سولانا، به‌ویژه از سوی معامله‌گران کوتاه‌مدت که به‌دنبال کسب سود سریع در آلت‌کوین‌های پرنوسان هستند، می‌توان انتظار داشت این روند برای ساعاتی دیگر هم ادامه یابد؛ گرچه همواره باید مراقب اصلاحات ناگهانی بود و با مدیریت ریسک و تعیین حد ضرر، از نوسانات شدید در امان ماند.

ارز‌های برنده و بازنده در میان ۱۰۰ ارز برتر بازار

امروز دامنه سود ۳ ارز برنده افزایش یافته و به ۱۱ تا ۱۴ درصد رسیده. ارز کور (CORE) با ۱۴ درصد رشد ۲۴ ساعته بهترین عملکرد را میان ۱۰۰ ارز برتر بازار ثبت کرده است. ارز ویرچوال پروتکل (VIRTUAL) با ۱۱.۵۵ درصد رشد و ارز پاجی پنگوئن (PENGU) با ۱۱.۷۳ درصد افزایش دومین و سومین ارز برنده بودند.

از طرف دیگر، ارز اتریوم نیم سرویس (ENS) با ۴.۲۰ درصد افت، بیشترین کاهش ارزش را در میان ۱۰۰ ارز برتر بازار تجربه کرد. ارز فچ‌ای آی (FET) با ۲.۱۶ درصد و ارز کایا (KAIA) با ۲.۲۰ درصد افت روزانه در ردیف دوم و سوم قرار گرفتند.

بررسی حجم ورود و خروج پول حقیقی به بازار

در ۲۴ ساعت گذشته، شاخص کل بازار رمز ارز، ۱۶.۴۴ میلیارد دلار خروجی سرمایه معادل ۰.۵۶ درصد به ثبت رساند و به عدد ۲.۹۱ تریلیون دلار رسید.

از روز ۹ تا ۱۲ اردیبهشت (۳۰ آوریل تا ۲ می ۲۰۲۵) پلتفرم‌های ردیابی جریان نقدینگی صندوق‌ها ETF اسپات بیت کوین ۱۵.۸۴ هزار بیت‌کوین ورودی خالص ثبت کردند.

در همین بازه، صندوق‌های اسپات اتریوم ETF با خالص ورودی حدود ۲۴.۲۴ میلیون دلار مواجه شدند.

این آمار نشان می‌دهد که علاوه بر جذابیت رو به رشد بیت‌کوین، علاقه سرمایه‌گذاران به محصولات مالی مبتنی بر اتریوم نیز در حال افزایش است و می‌تواند نویدبخش توسعه بیشتر این بازار باشد.

با این حال بازار در انتظار تصمیمات مهم در سطح اقتصاد کلان است و سرمایه‌گذاران باید خود را برای هر دو سناریوی صعودی و نزولی آماده کنند.

منبع خبر "فرارو" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.