بنابر اعلام رییس سازمان اداری و استخدامی کشور؛ ساعت کاری ادارات از نیمه خرداد امسال تغییر خواهد کرد، علاءالدین رفیعزاده گفته بود: ساعت کار ادارات از ۱۵ خرداد تا ۱۵ شهریور تغییر خواهد کرد و ساعت شروع به کار ادارات ۶ صبح است.
قائممقام شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ اعلام کرد: با اجرای تغییر ساعت کاری ادارات از ۱۵ خرداد تا ۱۵ شهریور، امکان صرفهجویی ۱۵۰ تا ۱۷۰ مگاواتی در مصرف برق شهر تهران فراهم میشود که به پایداری شبکه برق در ماههای گرم سال کمک خواهد کرد.
به گزارش ایرنا، بنابر اعلام رییس سازمان اداری و استخدامی کشور؛ ساعت کاری ادارات از نیمه خرداد امسال تغییر خواهد کرد، علاءالدین رفیعزاده گفته بود: ساعت کار ادارات از ۱۵ خرداد تا ۱۵ شهریور تغییر خواهد کرد و ساعت شروع به کار ادارات ۶ صبح است.
«ساعات کاری ادارات در سال ۱۴۰۴ تغییر پیدا خواهد کرد و از ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ ساعات اداری از ۶ صبح تا ۱۳ ظهر خواهد بود و همه ادارات و سازمانهای دولتی و خصوصی باید طبق این ساعت کار، فعالیت کنند».
حمیدرضا ملکی وش روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: همچنین اجرای پیشنهاد کاهش ساعات کار ادارات در تهران میتواند در تامین برق پایدار برای سایر مشترکان، بهویژه مشترکان خانگی و تجاری تاثیر چشمگیری داشته باشد.
وی با بیان اینکه کاهش مصرف انرژی در ساعات اداری نیازمند ابلاغ سازمان امور استخدامی کشور است، افزود: بر اساس مصوبه مجلس، دولت اختیار دارد درخصوص تغییر ساعات اداری تصمیمگیری کند.
به گفته وی، شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ به همراه شرکت توانیر پیشنهاد دادهاند از ۱۵ خرداد تا ۱۵ شهریور، ساعات کاری ادارات از ساعت ۶ صبح تا ۱۳ بعدازظهر تنظیم شود.
این مقام مسوول در شرکت برق تهران بزرگ در پاسخ به این سوال که سال گذشته هم تجربه کاهش ساعات اداری داشتیم آیا در آن دوره چقدر صرفه جویی انرژی انجام شد؟ بدون اشاره به میزان انرژی صرفه جویی شده، گفت: در زمستان گذشته چنین تجربهای داشتیم البته در مقطعی کوتاهتر که با پایان فصل سرما، ساعت کاری هم به روال سابق بازگشت.
وی ادامه داد: در آن مقطع، دلیل اصلی ناترازی انرژی، کمبود سوخت نیروگاهها بود؛ موضوعی که هر ساله تکرار میشود به دلیل همین برخی نیروگاهها به تعمیرات اساسی (اورهال) نیاز پیدا کردند و نیروگاههای برقآبی نیز تنها با ۳۰ درصد ظرفیت فعال بودند تا ذخیره آب برای ماههای تیر و مرداد حفظ شود.
ملکی وش اضافه کرد: امسال زودتر از موعد با ناترازی در تولید و مصرف انرژی مواجه هستیم که نیاز است همه مشترکان (خانگی، تجاری، اداری، اصناف و صنعت) در مصرف برق صرفه جویی لازم را برای عبور از این شرایط داشته باشند.
به گزارش ایرنا، در سالهای اخیر کشور به ویژه کلانشهر تهران با چالش ناترازی تولید و مصرف برق در فصل تابستان مواجه بوده است، این ناترازی عمدتا حاصل افزایش مصرف خانگی و تجاری، محدودیت منابع سوختی برای نیروگاهها و کاهش سطح آب مخازن نیروگاههای برقآبی است.
در سالهای گذشته تغییر ساعت اداری در فصل تابستان یکی از راهکارهای اصلی دولت برای مدیریت مصرف برق در پایتخت بود که اجرایی شد.
این اقدام در کنار توسعه انرژیهای تجدیدپذیر به ویژه در تهران به عنوان یکی از ابزارهای کاهش فشار بر شبکه برق مورد استفاده قرار گرفت.
منبع خبر "
عصر ایران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.