به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام عبدالله واحدی ظهر دوشنبه در نشست خبری به مناسبت دهه کرامت و روز ملی تکریم امامزادگان اظهار کرد: برگزاری مراسم تجلیل از هیأت امنا و خادمان بقاع متبرکه، استقبال از خادمیاران رضوی، راهاندازی کاروان شادی از امامزاده تا امامزاده، جشن تکلیف دختران، برپایی خیمههای معرفت و محافل شعر و مداحی، پاسخگویی به شبهات، مولودیه خوانی و برگزاری مسابقات فرهنگی و هنری بخشی از برنامههای دهه کرامت در استان مرکزی است.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی با بیان اینکه برنامههای دهه کرامت در ۵۵ بقعه متبرکه این استان برگزار میشود، افزود: این جشنها از نهم اردیبهشت ماه همزمان با یکم ذیالقعده ولادت حضرت معصومه (س) آغاز و تا ۱۹ اردیبهشتماه جاری، دهم ذیالقعده، ولادت امام رضا (ع) در بقاع متبرکه این استان ادامه خواهد داشت.
حجت الاسلام واحدی ادامه داد: دهه کرامت فرصتی ارزشمند جهت بازخوانی سیره اهل بیت (ع)، ترویج فرهنگ اهلبیت (ع)، توسعه خدمات وقف و ترویج سبک زندگی رضوی در جامعه و بهرهگیری معنوی مردم به ویژه نوجوانان و جوانان است.
وی تصریح کرد: آئین ملی روز بزرگداشت امامزادگان نیز همزمان با سراسر کشور در امامزادگان هر شهرستان به منظور تکریم امامزادگان و ترویج فرهنگ زیارت برگزار میشود.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی گفت: تجلیل از خادمان و هیأت امنا در نظر گرفته شده و برپایی این آئین در امامزاده ریحان (ع) شهرستان خمین پیشبینی شده است.
حجت الاسلام واحدی با بیان اینکه سازمان اوقاف در موضوع امور خیریه در ۲ بخش سخت افزاری و نرم افزاری فعالیت دارد، گفت :۲۷۸ امامزاده و بقعه متبرکه در استان مرکزی وجود دارد که ۶ امامزاده در سطح یک، ۱۴ امامزاده در سطح ۲ و ۲۵۸ امامزاده در سطح سه فعالیت دارند.
وی با بیان اینکه سازمان اوقاف و امور خیریه متولی اصلی مسابقات بینالمللی قرآن در سطح شهرستانی، استانی، کشوری و بینالمللی است، افزود: یکهزار و ۲۱۱ نفر به صورت هیأت امنا در آستان مقدس امامزادگان مشغول به کار هستند و ۵۸ خادم به صورت ثابت و حقوق بگیر و یکهزار خادم نیز به صورت افتخاری به زائران و مجاوران خدمت رسانی میکنند.