به گزارش خبرنگار مهر، رضوان حکیم زاده بعدازظهر دوشنبه در آئین نهضت توسعه عدالت آموزشی در استان خراسان رضوی از مشارکت گسترده معلمان و شکلگیری هزاران حلقه یادگیری در کشور خبر داد و اظهار کرد: ساخت مدرسه، گام نخست است؛ اما هدف نهایی، تغییر در روشهای آموزش متناسب با نسل امروز است.
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش با اعلام مشارکت ۵ هزار معلم در حلقههای یادگیری، گفت: مدرسهسازی نقطه شروع است، اما مأموریت اصلی ما، تحول در روشهای یاددهی برای نسلی است که در دنیای هوش مصنوعی زندگی میکند.
وی با اشاره به مشارکت بیش از ۳۰۰ هزار معلم در سامانه اجتماعات یادگیری در سطح کشور افزود: نسل امروز، شنونده منفعل گذشته نیست. این نسل باید ایران آینده را بسازد و ما باید روش آموزش را با کارگروهی، خلاقیت و تعامل بازتعریف کنیم.
حکیم زاده تأکید کرد: تحول در محیطهای آموزشی و تقویت مهارتهای اجتماعی دانشآموزان، بخشی از سیاست عدالت آموزشی در دولت چهاردهم است. در کنار ساخت فضاهای آموزشی، هدف ما پرورش نسلی مسئول، پرسشگر و مشارکتجو است.
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش در خراسان رضوی با جمعیتی بیش از ۱.۵ میلیون دانشآموز، تاکنون ۱۱ کارگاه استانی، ۶۵ کارگاه منطقهای و ۱۷۵۴ حلقه یادگیری معلمان برگزار شده که از نظر فراوانی مشارکت در سطح کشور کمنظیر است.
وی افزود: در استان خراسان رضوی، ۵ هزار معلم آثار و تجربیات خود را در جشنواره ملی به اشتراک گذاشتهاند. این حجم از مشارکت، نشاندهنده یک جریان جدی برای تغییر در نظام آموزش است.
حکیم زاده گفت: موفقیت این تحول زمانی محقق میشود که همه دانشآموزان دیده شوند و معلمان به عنوان محور تغییر، در حلقههای یادگیری فعال باشند.