طرز تهیه سوپ رشته برای سرماخوردگی بدون مرغ را به شما آموزش می دهیم . هر وقت دسترسی به مرغ نداشتید می توانید به راحتی و فوری این سوپ را آماده کنید.
در دوران سرماخوردگی، سوپها و آشهای سبک، بهترین جایگزین برای غذاهای چرب و سنگین هستند. سوپ رشته، یک انتخاب عالی و مقوی است که میتوانید بدون نیاز به مرغ و در زمانی کوتاه تهیه کنید.
اگرچه در این دستور از مرغ استفاده نمیشود، اما برای افزایش ارزش غذایی میتوانید از کمی پای مرغ یا گردن مرغ نیز استفاده کنید. در ادامه، طرز تهیه سوپ رشته خوشمزه و خانگی برای دوران سرماخوردگی را به شما آموزش میدهیم: قبلا آموزش طرز تهیه سوپ رشته برای سرماخوردگی سه سوته و خوشمزه را ر اختیار شما قرار دادیم.
ابتدا سیب زمینی، هویج و شلغم را پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید (یا رنده درشت بزنید). پیاز را نیز پوست گرفته و ریز خرد کنید. گوجه فرنگیها را رنده یا پوره کنید. در صورت تمایل، قارچها را نیز اسلایس کنید.
در یک قابلمه، تمامی سبزیجات خرد شده را بریزید و کمی تفت دهید تا نرم شوند. سپس عصاره مرغ را پودر کرده و به همراه ادویهها (نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه) به سبزیجات اضافه کنید. به این نکته توجه داشته باشید که عصاره مرغ معمولاً حاوی نمک است، بنابراین بهتر است میزان نمک سوپ را در انتها تنظیم کنید.
پس از اینکه سبزیجات کمی تفت خوردند و عطر ادویهها بلند شد و آب اضافی گوجهفرنگی کشیده شد، آب جوش را به مواد اضافه کنید. حرارت را ابتدا زیاد کنید تا آب به جوش آید، سپس حرارت را کم کنید تا سوپ به آرامی جا بیفتد و سبزیجات کاملاً پخته شوند. این مرحله حدود 1 ساعت طول خواهد کشید.
بعد از گذشت حدود 50 دقیقه، رشته سوپی (میتوانید از رشتههای طرحدار یا ساده استفاده کنید) را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید. 10-15 دقیقه زمان دهید تا رشتهها نرم و پخته شوند.
سوپ رشته آماده است! آن را در ظرف سرو بکشید و با کمی آبلیمو تازه نوش جان کنید.
نوش جان و به امید بهبودی هرچه سریعتر!